Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
24/01/2019

A partir del proper mes de febrer s’oferiran noves visites guiades gratuïtes als espais naturals del Riu, Carrabiners i Semàfor i la pineda de Can Camins. Aquestes visites tindran un hora i mitja de durada i no caldrà inscripció prèvia.

Imatge de complement Ampliar imatge
11/01/2019

Fa unes setmanes es van fer públics els resultats de l’enquesta de satisfacció dels usuaris de les platges de set municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Les platges de Gavà, Viladecans i el Prat de Llobregat, que inclouen platges naturals amb espais protegits, han estat de les més ben valorades.

Imatge de complement Ampliar imatge
11/10/2018

El passat mes de maig el Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i la Fundació Barcelona ZOO van signar un conveni de col·laboració per a la conservació del Fartet (Aphanius iberus) del delta del Llobregat, mitjançant la cria d’aquesta espècie a les instal·lacions del ZOO i l’alliberament d’individus als espais naturals del Delta. 

Imatge de complement Ampliar imatge
20/09/2018

El conegut ornitòleg i il·lustrador d’ocells, Killian Mullarney, visita el Delta del Llobregat abans de marxar al Delta Birding Festival que es celebra els dies 21, 22 i 23 de setembre al Delta de l’Ebre 

Imatge de complement Ampliar imatge
13/06/2018

El cens d’ocells aquàtics nidificants que fa cada any el Consorci dels Espais Naturals del delta del Llobregat ha donat com a resultat 27 nius de Martinet de nit, el que suposa un rècord de parelles nidificants d’aquesta espècie al delta del Llobregat.

Imatge de complement
07/05/2018

Les orquídies és un dels grups de plantes més vistoses en la seva floració. Al delta comptem amb més de vint espècies, moltes d’elles en flor aquests dies d’inici de maig.

Imatge de complement
16/03/2018

Des de finals de gener, un grup d’alumnes de 3er d’ESO de dos instituts del Prat del Llobregat, participen en el programa Alumnes Gestors del Territori, fent tasques voluntàries de suport als espais naturals. 

Imatge de complement Ampliar imatge
15/03/2018

El passat diumenge es va tornar a celebrar el dia de la Murtra, mitjançant activitats familiars i una visita guiada gratuïta que van permetre descobrir aquest espai a un nombrós públic.

Imatge de complement
13/03/2018

El Consorci per a la protecció i la gestió dels espais naturals del delta del Llobregat ha rebut la distinció 'Compromís Biosphere' que atorguen la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i l’Institut de Turisme Responsable. 

Imatge de complement Ampliar imatge
14/12/2017

El delta destaca per la seva diversitat ornitològica i per ser un lloc de pas o d’estada i nidificació de moltes espècies d’ocells; també és relativament freqüent la presència de rareses. Els espais naturals del delta del Llobregat es troben en la ruta migratòria entre el Nord d’Europa i l’Àfrica i, i això el fa un lloc privilegiat per a les aus, sempre i quan aquestes trobin la qualitat d’hàbitat i la tranquil·litat necessàries.  

121 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org