Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
21/03/2022

L'aguait de la Vidala, un dels observatoris de fauna més antics dels espais naturals del delta del Llobregat, ha estat remodelat i es tornarà a obrir a partir del dimarts 22 de març. Restarà obert de dimarts a diumenge, en el mateix horari que els espais naturals.

foto: viladecans.cat Ampliar imatge
01/03/2022

A partir del 1 de març i fins el 31 de juliol, la Platja del Remolar de Viladecans restarà tancada al públic per permetre la reproducció de les aus protegides del delta del Llobregat. 

Imatge de complement Ampliar imatge
18/02/2022

Des del mes d'octubre de 2010 el Consorci ha fet ús d'aquesta xarxa social  per difondre les notícies ornitològiques més rellevants piulant més de 3600 observacions d'ocells, i permetent a visitants i a totes les persones aficionades als ocells, i a la natura en general, estar assabentades diàriament de les novetats respecte a les aus que apareixen al delta del Llobregat.

Imatge de complement Ampliar imatge
17/02/2022

El Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat va observar ahir fins a  95 flamencs al delta del Llobregat, i avui en continuen a la zona una cinquantena 

Imatge de complement Ampliar imatge
08/02/2022

Les escenes a la Caserna de Carrabiners es van rodar l'estiu de l'any passat amb el suport del Consorci per la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i el programa municipal Prat Film Office

Imatge de complement Ampliar imatge
22/10/2021

La iniciativa està impulsada per l'activista cultural Lluís Marrassé, juntament amb el grup de cantants que hi col·laboren, i ha rebut el suport de l'Ajuntament del Prat i del Consoci dels espais naturals del delta del Llobregat 

La cançó Som natura! expressa el compromís amb la defensa del delta del Llobregat i amb el planeta i la lluita contra el canvi climàtic. <Veure el videoclip>

Imatge de complement
20/10/2021

Per quart any consecutiu es farà l'alliberament d'exemplars de tortuga de rierol (Mauremys leprosa) als espais naturals protegits de cal Tet-ca l'Arana i del Remolar-Filipines,  en el marc del projecte de conservació d'aquesta espècie que impulsen el Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat i el ZOO de Barcelona.

Imatge de complement Ampliar imatge
10/06/2021

Ahir el Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat va organitzar una visita per a mitjans de comunicació, en què els doctors en Biologia, Joan Pino i Narcís Prat, van explicar els valors ecològics de l'espai natural de La Ricarda.

L'estany de La Ricarda, un antic braç de riu originat al segle XVII, juntament amb la pineda i les maresmes inundables que l'envolten són un dels espais naturals amenaçats per la proposta d'ampliació de l'Aeroport que ha anunciat AENA.

Imatge de complement Ampliar imatge
09/02/2021

Els resultats del Cens d'Ocells Hivernants d'aquest any consoliden el Delta del Llobregat com tercera zona humida en importància a Catalunya i com un dels indrets naturals amb major diversitat ornitològica d'Europa.

Imatge de complement Ampliar imatge
02/02/2021

El 2 de febrer és el dia dedicat cada any a les zones d'aiguamolls, estanys, rius i llacunes..., terrenys d'aigües somes i productives propis de bona part dels espais naturals protegits del delta del Llobregat. Al Consorci treballem per a millorar aquests espais, la qualitat de les seves aigües, la biodiversitat de les seves espècies i, en moments tan necessitats de natura com l'actual, per oferir a la ciutadania un espai on gaudir d'espais oberts, lliures i plens de vida.

131 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org