Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
20/09/2020
Proposta
* ANUL·LADA * Visita guiada a Carrabiners i Semàfor
JORNADA DE DESCOBERTA

******* ACTIVITAT ANUL·LADA ******

 

Els espais naturals del delta del Llobregat no sols preserven importants valors naturals, sinó que també ofereixen paisatges sorprenents i elements de la nostra història. La platja propera a la desembocadura del riu està protegida i no es permet l'accés ni el bany, gràcies a això podem observar una interessant fauna que hi troba refugi i, fins i tot, es reprodueix. Alhora els edificis que utilitzem per a observar-la formen part de la nostra història i ens parlen de contrabandistes i policies, de famílies vivint aïllades i dels efectes de la Guerra Civil.

El tercer diumenge de cada mes farem visites guiades gratuïtes a aquesta zona on us explicarem la història que hi ha darrere aquests edificis.

 

De forma excepcional aquesta visita guiada, a més, permetrà descobrir i conèixer la flora que hi podem trobar de la mà  d'un expert botànic.

Punt de trobada: Aparcament dels espais naturals del Riu  

Lloc:  Espais Naturals del Riu - Coordenades GPS punt de trobada: 41.308806, 2.112025 - El Prat de Llobregat
Horari:  A les 10 h i a les 12 h
Organitza:  Consorci Delta Llobregat i Ajuntament del Prat de Llobregat
Preu:  ACTIVITAT GRATUÏTA / No cal inscripció prèvia, nombre màxim de participants 25 persones/visita.

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org