Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

FES-TE VOLUNTARI !

Imatge de complement

Fes-te voluntari/ària del delta del Llobregat. Podràs col·laborar en molts projectes (plantacions, recuperació de fauna protegida, censos d'aus, recollida de residus a les platges, etc..).

Per què és important la teva col·laboració?

La situació del Delta en la zona metropolitana de Barcelona fa que siguin moltes les actuacions a fer, tant per solucionar problemes que la nostra societat origina, com per restituir els valors naturals d'aquests espais.  

Al Delta hi ha una gran diversitat d'ambients naturals i hi viuen molts organismes, uns més coneguts que altres. Conèixer-los millor i saber quins canvis hi ha en les seves poblacions és una informació que ens permetrà gestionar millor els espais naturals.  D'altra banda, aquests espais són molt visitats gràcies a l'existència d'una xarxa d'itineraris i punts d'informació, però en indrets d'una gran fragilitat o en moments de gran afluència de visitants, cal una atenció especial.

Què t'oferim?

Les persones voluntàries compten en tot moment amb l'acompanyament de personal tècnic per desenvolupar els diferents projectes i garantir que no perdin la seva motivació i que la seva feina sigui reconeguda.

El Consorci ofereix una formació bàsica  per a que tothom conegui les característiques principals dels espais naturals, d'aquest programa i de les activitats que es poden realitzar.

D'aquesta manera el voluntari o la voluntària passa a formar part d’un grup de persones que estimen el Delta i que participen activament en projectes o actuacions als espais naturals; també rebrà i compartirà informació sobre els espais naturals i sobre com aquests evolucionen i van millorant gràcies a la seva col·laboració.

Perfil del voluntari i de la voluntària

  • Tenir més de 16 anys.
  • No es requereix formació específica.
  • Estar motivat i tenir il·lusió per contribuir a la preservació del medi natural.
  • Disposar de temps (des d'algun matí un parell de cops a l'any, fins a una dedicació de vàries hores a la setmana), per col·laborar en els diferents projectes.Accions de voluntariat

En funció dels teus coneixements, interessos i disponibilitat podràs col·laborar en els següents projectes en actiu:

  • Activitats puntuals de neteja i revegetació
  • Observació dels efectes de la pastura
  • Campanyes informatives i de foment del comportament cívic
  • Seguiment de les poblacions d'aus
  • Controls de la qualitat de les aigües del delta del Llobregat
  • Recuperació de fauna protegida


Per rebre més informació o iniciar el teu procés d'inscripció t'has de posar en contacte amb el Consorci.

Telèfon: 93 479  32 01 a/e: administracio@consorcidelta.org

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org