Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

ACTIVITATS

Imatge de complement

Activitats per apropar la natura als més petits, mitjançant jocs de descoberta que els desperten la curiositat d'una forma amena i divertida; i activitats pensades per venir en família i gaudir de la natura tots plegats.

Imatge de complement

Activitats pensades per donar a conèixer els espais naturals del Delta, el seu entorn, i els valors naturals que hi alberguen. Acullen un públic divers, familiar i/o adult, sensibilitzat amb la importància de la preservació del medi natural.

Imatge de complement

Són activitats d'observació i anàlisi dels hàbitats, de la flora i de la fauna, que ens permeten conèixer les eines de gestió i seguiment de la biodiversitat del Delta. Els resultats obtinguts serveixen per a la detecció de necessitats i la presa de decisions.

Imatge de complement

Descobreix un Delta diferent entrant als espais naturals fora de l'horari d'obertura al públic. Una passejada durant la sortida o la posta del sol resulta sorprenent. Les llums que es creen són excepcionals, i permeten gaudir de la fauna en les hores que aquesta té una major activitat.

Imatge de complement

Les sortides de camp que ofereix el Consorci, o entitats col·laboradores, s'adrecen a un públic no expert però amb interès per l'ornitologia o la natura en general. Són sessions teòriques i/o pràctiques, de la mà d'una persona experta, que aporten recursos, tècniques i coneixements específics.

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org