Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

COMUNICACIÓ 03/05/2024. El proper diumenge 5 de maig, amb motiu de la 28ª Triatló Ciutat del Prat, la carretera de la platja restarà tancada al trànsit des de la rotonda del Cementiri-Tanatori fins a la platja, entre les 8.30h i les 15h, i per aquest motiu es supén la visita guiada programada a la Pineda de Can Camins.

Us recomanem venir als espais naturals del Riu a peu o en bicicleta. 

COMUNICACIÓ 28/03/2024. A partir de l'1 d'abril i fins el 30 de juny l'horari dels Espais Naturals és de 9h a 19h. Dilluns no festius tancat. El dilluns festiu 1 d'abril els espais naturals Sí estaran oberts. 

COMUNICACIÓ 29/02/2024. A partir de l'1 de març i fins el 31 de juliol, la PLATJA DEL REMOLAR de Viladecans, entre les desembocadures de la riera de Sant Climent i la de l'estany del Remolar, restarà TANCADA AL PÚBLIC per afavorir la reproducció de les aus protegides. Des del Centre d’Informació, en horari d’atenció al públic, o pel camí de la riera de Sant Climent, quan el Centre d’Informació estigui tancat, només es podrà accedir a la torre - mirador i la platja de Cal Francès. 

COMUNICACIÓ 28/02/2024. A partir de demà l’aparcament exterior del Remolar - Filipines estarà situat a l’espai habilitat a l’esquerra de la rotonda davant de la carretera de la Vidala. L’aparcament actual es desconstruirà i es renaturalitzarà el terreny per recuperar l’ambient de maresma i la seva vegetació i fauna característiques.

 

horari home

AFORAMENT LIMITAT: L'aforament és limitat, tant d'accés als espais naturals com als aguaits. En cas que estigui complet, caldrà esperar torn.

TEMPS MÀXIM D'ESTADA: Hi ha un temps d'estada màxima, depenent de l'espai natural.

NO ES FAN RESERVES PRÈVIES: En el cas que l'aforament estigui complet, caldrà esperar el torn. Hi ha habilitada una zona d'espera a l'entrada.

Notícies

VIDEO

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org