Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda

04/10/2015
Trobada
DIA MUNDIAL DELS OCELLS
Espais Naturals del Riu

Un any més, al delta del Llobregat celebrem el Dia Mundial dels Ocells. Aquesta data ens serveix per trobar-nos i gaudir d'aquests espais naturals tan fràgils i valuosos. Aquest cap de setmana també serveix com a inici de les activitats de tardor que us oferim i que desitgem que siguin del vostre interès. Tant dissabte com diumenge podreu escollir entre diferents activitats relacionades amb el món de l'ornitologia i el medi ambient en general.

ACTIVITATS GRATUÏTES / ACTIVITATS PER A TOTA LA FAMÍLIA

 

Taller de papiroflexia

Es tracta de la realització de diverses activitat artístiques que mitjançant tècniques de papiroflexia que ens permetran conèixer alguns dels ocells que podem trobar al Delta.

Sessió contínua de 10.30 h a 13 h / No cal inscripció prèvia

 

Observació de l’anellament d’ocells

Activitat de demostració d'aquesta tasca científica relacionada amb la migració de les aus.

De 10 a 13 h / Sessions de 30 min / No cal inscripció 

 

Visites guiades gratuïtes

Un guia us acompanyarà per explicar-vos la importància d’aquests espais.

A les 10.30 h i a les 12 h / Inscripció el mateix dia a la taula d’informació 

 

Mostra infantil de dibuixos d’ocells

Al llarg del matí tots els nens i nenes de fins a 12 anys podran exposar en un taulò els dibuixos que facin dels ocells vistos aquell matí. Al final de la jornada i abans de l’alliberamentr d’espècies recuperades es sortejarà una guia d'ocells del Delta entre els nens i nenes que hagin participat.

Espais Naturals del Riu / De 10 a 12.30 h / No cal inscripció prèvia

Cloenda: alliberament d'ocells

Es farà un alliberament d’ocells recuperats als centres de recuperació de fauna salvatge de la Generalitat. Tothom és convidat a participar en el retorn a la natura d’aquestes aus salvatges.

A les 13.30 h

L'Ajuntament del Prat de Llobregat posa a disposició un servei d'autocar gratuït per a facilitar l'accès als Espais Naturals del Riu. Fins a 55 places. PLACES LIMITADES. RESERVES AL T. 93 374 13 79 (La Porta del Delta), del 21 de setembre a l'1 d'octubre. Sortida: a les 10h de la Porta del Delta; Tornada: aproximadament a les 14h.

Lloc: Espais Naturals del Riu - Camí de València amb camí de la Marina (Coordenades GPS: N 41º 18' 44.652''; E 2º 6' 56.538'') - El Prat de Llobregat
Horari: De 10 h a 13.30 h
Organitza: Consorci Delta Llobregat i l'Ajuntament del Prat de Llobregat
Preu: ACTIVITATS GRATUÏTES

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org