Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

EMPRESES I RSC

Imatge de complement

Jornades de voluntariat corporatiu

El Consorci ofereix a les empreses l'oportunitat de contribuir a la preservació dels valors naturals del delta del Llobregat mitjançant la realització de jornades de voluntariat corporatiu.

Les jornades s'adapten a la demanda concreta de l'empresa, segons el nombre i perfil de participants, disponibilitat d'horari, tipologia d'accions, etc.

Totes les jornades que es realitzen als espais naturals del delta del Llobregat estan coordinades i supervisades per un tècnic del Consorci. S'estableixen dinàmiques de grup i la totalitat de l'equip de l'empresa participa activament.

Accions

Les accions es centren en la restauració ecològica dels hàbitats més representatius: les pinedes litorals, els espais dunars, les llacunes i les maresmes.

  • Plantació de planta aquàtica
  • Plantació d'arbres i arbustos
  • Retirada de vegetació exòtica invasora  
  • Recollida manual de residus


Us recomanem complementar la jornada amb una visita guiada a l'espai natural. Tanmateix us podem oferir equipaments per a la realització de reunions, tallers, conferències, esmorzars... situats molt a prop del lloc on desenvolupeu la jornada.
 

Cost de la jornada: Segons l'acció

Idioma: català / castellà / anglès.

Telèfon: 93 479  32 01 a/e:administracio@consorcidelta.org

 

Altres formes de col·laboració

També podeu col·laborar donant suport a programes de gestió i conservació, amb una aportació econòmica directa. El Consorci us emetrà el certificat i declaració informativa corresponent (Model 182).

Amb la vostra acció haureu contribuït a la conservació de l'entorn natural més proper, al temps que fomenteu valors d'empresa com la cohesió i el treball en equip.

 

 

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org