Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Les basses de Can Dimoni

Són un conjunt de tres llacunes d'origen artificial que tenen la singularitat d'estar situades enmig de la plana agrícola de Sant Boi de Llobregat. Són molt sensibles, per la seva reduïda extensió, però importants, sobretot pels ardeids del Delta. Gaudeix d'un l'itinerari de 600 metres que circula per l'entorn de la bassa Gran, o de França.

Horari

Obert permanentment

Punt d'informació: Obert els diumenges de 10h a 14h els mesos d'octubre, novembre, març, abril i maig. 

 

Com arribar-hi:
 
Amb vehicle privat
Des de Sant Boi agafar el carrer d’Alacant i arribar al camí de les Salines. Després cal girar a la dreta en el camí de Ferran Puig i des¬prés d’uns 780 m girar a la esquerra fins arribar al cartell indicador de les Basses de Can Dimoni. Pocs metres més endavant trobarem l’aparcament i l’inici de l’itinerari.
Des de Barcelona, cal agafar la C-31 i desviar-se a la sortida 190 de Viladecans – Cargoparc. Des de Castelldefels, cal agafar la B-204 en direcció Barcelona fins a la rotonda de Viladecans – Cargoparc, i fer el canvi de sentit en direcció Viladecans. Al cap de pocs metres cal agafar la sortida Barcelona – Mercaderies Aeroport fins que una rotonda ens permeti fer un canvi de sentit per agafar el primer camí agrícola que surt a mà dreta i
seguir fins el cartell indicador de les Basses de Can Dimoni.

Coordenades GPS

Aparcament de Can Dimoni.  41.310281, 2.049311


 
A peu o en bicicleta
Pels camins rurals fins agafar el camí de Ferran Puig fent el mateix itinerari que per anar des de Sant Boi amb vehicle privat.

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org