Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

OTHER LANGUAGES            

SETMANA DE LA NATURA 2024

del 22 de maig al 5 de juny

#setmananatura

Descobreix la cançó per la natura que ens ha versionat en Cesk Freixas 

 

LlistraPatró 2023
EDUCACIÓ AMBIENTAL
SOM NATURA
Diccionari dels Ocells
LOGOTIPNATUSBIOPRAT
LaNaturaetsTu
Twiter
certificat qualitat biosphere

COMUNICACIÓ 03/05/2024. El proper diumenge 5 de maig, amb motiu de la 28ª Triatló Ciutat del Prat, la carretera de la platja restarà tancada al trànsit des de la rotonda del Cementiri-Tanatori fins a la platja, entre les 8.30h i les 15h, i per aquest motiu es supén la visita guiada programada a la Pineda de Can Camins.

Us recomanem venir als espais naturals del Riu a peu o en bicicleta. 

COMUNICACIÓ 28/03/2024. A partir de l'1 d'abril i fins el 30 de juny l'horari dels Espais Naturals és de 9h a 19h. Dilluns no festius tancat. El dilluns festiu 1 d'abril els espais naturals Sí estaran oberts. 

COMUNICACIÓ 29/02/2024. A partir de l'1 de març i fins el 31 de juliol, la PLATJA DEL REMOLAR de Viladecans, entre les desembocadures de la riera de Sant Climent i la de l'estany del Remolar, restarà TANCADA AL PÚBLIC per afavorir la reproducció de les aus protegides. Des del Centre d’Informació, en horari d’atenció al públic, o pel camí de la riera de Sant Climent, quan el Centre d’Informació estigui tancat, només es podrà accedir a la torre - mirador i la platja de Cal Francès. 

COMUNICACIÓ 28/02/2024. A partir de demà l’aparcament exterior del Remolar - Filipines estarà situat a l’espai habilitat a l’esquerra de la rotonda davant de la carretera de la Vidala. L’aparcament actual es desconstruirà i es renaturalitzarà el terreny per recuperar l’ambient de maresma i la seva vegetació i fauna característiques.

 

horari home

Notícies

VIDEO

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org