Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda

11/12/2022
Proposta
Itinerari Vivencial a la Pineda del Remolar
JORNADA DE DESCOBERTA I PER A FAMILIES

 La pineda del Remolar és un espai protegit que, després d'un intens treball de recuperació, alberga uns interessants valors naturals, junt amb un important patrimoni arquitectònic. Es realitzen itineraris vivencials on, després d'una breu visita guiada, els visitants poden triar entre diverses activitats. Aquestes activitats estan adaptades a les diferents edats, i permeten copsar a través dels sentits, el bosc que ens envolta i les seves característiques. 

"Un camí ple de sentits". Activitat adreçada a infants d' entre 2 i 7 anys.
"Un niu de vivències". Mitjançant pistes que trobaràs en caixes niu situades al llarg de l'itinerari descobriràs elements de la natura que es poden trobar a la pineda. Activitat adreçada a públic familiar.

Punt de trobada: Punt d'informació de l'Espai Natural del Remolar - Filipines. Des de l'aparcament exterior, cal caminar 1,5 km aprox. 

Aparcament: Aparcament exterior. Coordenades: 41.287994, 2.051697. L'aparcament interior resta tancat tots els caps de setmana i festius. 

Lloc: Pineda del Remolar. Espai Natural del Remolar-Filipines - Coordenades punt de trobada: 41.278769, 2.063792 - Viladecans
Horari: 11:30h
Organitza: Ajuntament de Viladecans i el Consorci Delta Llobregat
Preu: ACTIVITAT GRATUÏTA. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia / Per a més informació i inscripcions a a/e educacio@anthesisgroup.com

Per a més informació sobre aquesta activitat i/o inscripcions: educacio@anthesisgroup.com / Telèfon 93 851 51 58

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org