Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda

04/02/2024
Proposta
DIA MUNDIAL DE LES ZONES HUMIDES A L’ESPAI NATURAL DEL REMOLAR - FILIPINES
JORNADA DE DESCOBERTA

El 2 de febrer de 1971 es va signar a Ramsar (Iran) el tractat internacional per a la conservació dels aiguamolls i les zones humides, i des del 1997 s’aprofita aquesta data per recordar la importància d’aquests ecosistemes. Les zones humides només cobreixen un 4% de superfície de la Terra i en canvi són uns dels més productius a nivell biològic, per la biodiversitat que alberguen. A més, els aiguamolls litorals com el Delta del Llobregat es trobem especialment afectats pel canvi climàtic.

Els aiguamolls i el benestar humà, és el tema per aquest any 2024. 

Aquest any us proposem una activitat que ens permeti copsar com de fràgils i amenaçats estan els nostres espais naturals, i més concretament les zones humides. Mitjançant un joc de rol ens trobarem davant de diferents reptes, tot relacionant-nos amb la natura d’una manera diferent, i confirmarem com d’important és, per nosaltres i les generacions futures, conservar les zones humides, aquí i arreu del món.

Acabarem la jornada amb un taller de construcció de menjadores per ocells; així deixarem a la natura un element que beneficiarà algunes espècies d’aus que, durant l’hivern, poden tenir alguna dificultat per trobar aliment.

Activitat adreçada a majors de 8 anys.

Punt de trobada: Centre d'informació de l'Espai Natural del Remolar - Filipines.  Coordenades GPS  41.278769, 2.063792. 

Aparcament exterior de l’Espai Natural del Remolar - Filipines. Coordenades GPS 41.287994, 2.051697.Des d’aquest aparcament fins el punt de trobada cal caminar 1,5 km aprox.

Es recomana venir a peu o amb bicicleta. Al costat del centre d’informació disposeu d’aparcabicicletes.

Lloc: Espai Natural del Remolar-Filipines - Viladecans
Horari: D’11.30h a 13h
Organitza: Consorci Delta Llobregat
Preu: ACTIVITAT GRATUÏTA. Places limitades. Inscripció: T/ 93 479 32 01 o enviant correu electrònic a administracio@consorcidelta.org
Límit d'inscripció: 01/02/2024

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org