Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda

18/02/2024
Proposta
Netegem la platja de Ca l’Arana
JORNADA DE DESCOBERTA

La platja de Ca l’Arana és un dels hàbitats protegits del delta del Llobregat. En aquesta platja situada al final de la desembocadura del riu Llobregat hi viuen i hi nidifiquen espècies de gran importància, com el corriol camanegre.

És una platja que no té ús públic i els residus, sobre tot plàstics, que li arriben des del mar i el riu, s’han de retirar de forma manual per deixar  els elements vegetals que arriben de forma natural a la sorra i que serveixen d’aliment a les aus que hi habiten.

Per fer una neteja significativa es necessiten moltes mans i fer-la fora d’època de nidificació.  El mes de febrer és ideal. Per això et convidem a col·laborar en la neteja de la platja de ca l’Arana!  

Poden participar infants a partir de 8 anys. Penseu  que caldrà caminar aproximadament dos kilòmetres per arribar fins aquesta platja (i tornar). 

Cal dur roba còmoda i aigua (recomanem envàs reutilitzable).

Punt de trobada: Aparcament dels espais naturals del Riu. Coordenades GPS 41.308806, 2.112025

Aparcament dels Espais Naturals del Riu (de pagament caps de setmana i festius) Coordenades GPS 41.308806, 2.112025

Es recomana venir a peu o amb bicicleta. Al costat  del punt d’informació disposeu d’aparcabicicletes. Des del punt d’informació fins el punt de trobada cal caminar 500 m.

Lloc: Espais Naturals del Riu - El Prat de Llobregat
Horari: De 10h a 13:30h
Organitza: Consorci Delta Llobregat i Ajuntament del Prat de Llobregat.
Preu: ACTIVITAT GRATUÏTA. Places limitades. Inscripció: T/ 93 479 32 01 o enviant correu electrònic a administracio@consorcidelta.org
Límit d'inscripció: 15/02/2024

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org