Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda

14/04/2024
Proposta
Visita guiada als Espais Naturals del Riu
JORNADA DE DESCOBERTA

Al tram final del riu Llobregat trobem els principals ambients del delta del Llobregat: canyissars i prats humits, salobrars i jonqueres, platges amb vegetació dunar, un petit bosc de pi pinyer i estanys litorals. A l’estany de Cal Tet podrem observar diferents espècies d’ànecs, fotges i cabussets. Als canyissars veurem les polles blaves i els martinets menuts. Els prats humits ens oferiran l’imatge d’un paisatge més obert ple de limícoles amb algun cavall pasturant.

Si vols conèixer aquest espai natural, participa en una de les visites guiades gratuïtes que es fan el segon diumenge de mes (període març – juny).

Punt de trobada: Punt d’informació dels Espais Naturals del Riu. Coordenades GPS 41.312697, 2.115989

Aparcament dels Espais Naturals del Riu (de pagament caps de setmana i festius) Coordenades GPS 41.308806, 2.112025. Des d’aquest aparcament fins el punt de trobada cal caminar 500 m.

Es recomana venir a peu o amb bicicleta. Al costat  del punt d’informació disposeu d’aparcabicicletes.

Lloc: Espais Naturals del Riu. Riu - Cal Tet. - El Prat de Llobregat
Horari: De 11h a 12.30h
Organitza: Consorci Delta Llobregat
Preu: ACTIVITAT GRATUÏTA / No cal inscripció prèvia, la inscripció es realitza el mateix dia de la visita en el punt de trobada i per ordre d’arribada. Nombre màxim de participants 25 persones.

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org