Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda

21/04/2024
Proposta
Visita guiada als Espais Naturals del Riu. Bunyola – Carrabiners – Semàfor
JORNADA DE DESCOBERTA

Els espais naturals del delta del Llobregat a més d’albergar importants valors naturals també ofereixen paisatges sorprenents i elements de la nostra història. En un recorregut a la vora del canal fluvial de la Bunyola arribarem a la platja protegida on no està permès l’accés ni el bany, però on podrem observar una interessant fauna que hi troba refugi i, fins i tot, es reprodueix. Alhora els edificis que utilitzem per a observar-la formen part de la nostra història i ens parlen de contrabandistes i policies, de famílies vivint aïllades i dels efectes de la Guerra Civil.

Si vols conèixer aquest espai natural, participa en una de les visites guiades gratuïtes que es fan el tercer diumenge de mes (període març – juny).

Punt de trobada: Aparcament dels espais naturals del Riu. Coordenades GPS 41.308806, 2.112025

Aparcament dels Espais Naturals del Riu (de pagament caps de setmana i festius) Coordenades GPS 41.308806, 2.112025

Es recomana venir a peu o amb bicicleta. Al costat  del punt d’informació disposeu d’aparcabicicletes. Des del punt d’informació fins el punt de trobada cal caminar 500 m.

Lloc: Espais Naturals del Riu. Bunyola – Carrabiners – Semàfor. - El Prat de Llobregat
Horari: De 11h a 12.30h
Organitza: Consorci Delta Llobregat
Preu: ACTIVITAT GRATUÏTA / No cal inscripció prèvia. La inscripció es farà el mateix dia de la visita en el punt de trobada i segons ordre d’arribada. Nombre màxim de participants 25 persones

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org