Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda

24/03/2024
Proposta
Visita guiada a l’Espai Natural del Remolar-Filipines
JORNADA DE DESCOBERTA

L’estany del Remolar i la maresma de les Filipines ens ofereixen la possibilitat d’observar una interessant varietat d’aus, tant migratòries com sedentàries, i tortugues d’aigua. A les illes de la maresma podrem veure cames-llargues fent el niu o fredelugues descansant. Tindrem la possibilitat d’endinsar-nos en la pineda de pi pinyer, i apreciar els valors naturals d’aquest hàbitat, junt amb un important patrimoni arquitectònic de caire modernista. Acabarem a la desembocadura de la riera de Sant Climent, on des de la torre de cal Francès podrem veure el paisatge que formen la pineda, les dunes i el mar.

Si vols conèixer aquest espai natural, participa en una de les visites guiades gratuïtes que es fan el quart diumenge de mes (període març – maig).

Punt de trobada: Centre d'informació de l'Espai Natural del Remolar - Filipines.  Coordenades GPS  41.278769, 2.063792. 

Aparcament exterior de l’Espai Natural del Remolar - Filipines. Coordenades GPS 41.287994, 2.051697.Des d’aquest aparcament fins el punt de trobada cal caminar 1,5 km aprox.

Es recomana venir a peu o amb bicicleta. Al costat del centre d’informació disposeu d’aparcabicicletes.

Lloc: Espai Natural del Remolar - Filipines - Viladecans
Horari: De 11h a 12.30h
Organitza: Consorci Delta Llobregat
Preu: ACTIVITAT GRATUÏTA / No cal inscripció prèvia. La inscripció es farà el mateix dia de la visita en el punt de trobada i segons ordre d’arribada. Nombre màxim de participants 25 persones

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org