Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

13/10/2014
L'equip de voluntaris dels espais naturals participa en el projecte de recuperació de les dunes del delta del Llobregat

L'actuació va consistir en la plantació de borró a diverses dunes creades fa uns mesos a les platges de Castelldefels, Gavà i Viladecans, en el marc del projecte de recuperació de dunes que impulsa l'AMB. 

El passat diumenge 12 d'octubre es va dur a terme una plantació popular en el marc del projecte de recuperació de dunes de les platges del delta del Llobregat, que impulsa l'Àrea Metropolitana de Barcelona i que compta amb el suport del Consorci.

L'actuació va consistir en la plantació de 1.900 exemplars de borró (Ammophila arenaria) a diverses dunes creades el passats mesos de juny i juliol a les platges de Castelldefels, Gavà i Viladecans. Aquesta planta es específica de les dunes i la seva plantació ajudarà a fixar-les i impedir que siguin afectades pel vent o les llevantades.

L' equip de voluntaris del delta del Llobregat es va encarregar de la platja protegida del Remolar. En concret,  26 participants van plantar un total de 600 plantes, a la cresta i frontal de les dunes.

Està previst fer un seguiment posterior de l'evolució de les dunes, les plantacions i la colonització per part de la fauna i la flora, al qual hi pot participar qui vulgui, a través de la plataforma de participació ciutadana CROMA (www.croma.org.es ) .

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org