Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

07/11/2014
Sessió pràctica d'identificació d'aus marines prevista per aquest dissabte

Amb aquesta activitat s'inicia el cicle de sessions pràctiques d'identificació d'ocells que ofereix el Consorci des del mes de novembre fins al maig. En total són 6 les sessions que s'han organitzat.

Imatge de complement

Aquest dissabte 8 de novembre es farà una sessió pràctica d'identificació d'aus marines als espais naturals del delta del Llobregat. Aquesta activitat tindrà un caràcter totalment pràctic i consistirà en anar a l'espigó del riu amb telescopis terrestres i altres elements d'observació, per a observar i identificar el màxim d'espècies marines possible. El taller l'imparteix l'auxiliar del Consorci i expert ornitòleg, Ferran López. Per a participar cal ser major de 14 anys i inscriure's prèviament trucant al telèfon 93 479 32 01. El preu és de 10€ per persona i la durada prevista és de 4 a 5 hores. Degut a que moltes de les espècies d'aus marines segueixen les embarcacions per tal d'obtenir aliment dels seus descarts, les millors hores per a la seva observació solen ser per la tarda. Per aquesta raó, l'inici del curs serà a les 14h i finalitzarà sobre les 19h. Aprofitarem el camí de tornada, per mirar de trobar el bitó, força actiu a les hores crepusculars.

Aquest és el primer dels 6 cursos d'identificació d'espècies que ofereix el Consorci fins al maig de l'any vinent. Totes les sessions tenen el mateix preu, i  consten d'una sola jornada, essent totalment pràctics. Cadascú es dedicarà a un grup d'ocells diferents: ocells aquàtics, aus nocturnes, de zones agrícoles, gavines..., per això cada sessió tindrà una localització i horari específic.

Per a mantenir-vos informats, consulteu l'apartat corresponent de la nostra web http://www.deltallobregat.cat/agenda_relacionada_1/_CAFjuKR7gbU-07A9YkQRJOGwJcL6q4rrZEthW5aOLqhvta4cBCBGSp5DW_JO3roN

També rebreu informació a través del twitter@deltallobregat

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org