Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

17/11/2014
Tallat l'accés a l'itinerari 3 (Bunyola - Carrabiners – Semàfor) per obres de reparació del tub de la dessaladora

El fort onatge marí de la setmana passada va provocar que es desenganxessin quatre trams de la canonada d'impulsió de la dessaladora, just davant de l'edifici del Semàfor.

Imatge de complement

 La canonada d'impulsió de la captació de la dessaladora del Prat de Llobregat, que travessa les platges protegides de la Ricarda, la Magarola, Carrabiners i ca l'Arana, des de l'antic càmping Cala-Gogó fins a la planta dessaladora, situada al marge esquerre del Riu, es va trencar el passat dimecres a causa dels forts temporals.

El fort onatge d'aquest dia va provocar que 4 trams de tub d'aquesta canonada quedessin desenganxats a la zona de la platja davant dels Carrabiners. Les tasques d'urgència que es van iniciar el mateix dimecres per tal d'evitar que aquests trossos de tub marxin mar endins podrien interferir amb les visites al Semàfor i als Carrabiners, per la qual cosa s'ha decidit tallar l'accés a aquest itinerari com a mesura de prevenció.

En les properes setmanes s'escometran les tasques de protecció del tub, perquè en un futur no torni a quedar al descobert ni es trenqui. D'altra banda, aquestes obres hauran de garantir també la recuperació i estabilització de la platja sorrenca,  que tanmateix ha sofert una forta regressió. 

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org