Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

20/11/2014
Temporalment tancat l'accés del tram final de l'itinerari 3 (edifici del Semàfor)

Els temporals de la setmana passada van produir danys en la canonada d'impulsió de la dessaladora i una important regressió de la platja entre Carrabiners i el Semàfor.

A causa dels forts temporals de la setmana passada, s'ha vist especialment afectada la zona de la platja protegida entre Carrabiners i el Semàfor, causant una forta regressió de l'amplada de la platja, així com danys en la canonada d'impulsió de la captació de la dessaladora del Prat de Llobregat.

Com a mesura de prevenció, i per facilitar la execució de les obres de reparació corresponents, s'ha decidit tallar el tram final de l'itinerari 3, just passat l'edifici de Carrabiners, quedant exclòs de la visita l'edifici del Semàfor.

Podreu gaudir d'aquest itinerari fins la torre mirador de la Bunyola,  on podeu observar la plana deltaica amb els aiguamolls, les pinedes i els camps de cultiu, i continuar fins a l'edifici de Carrabiners.

http://www.deltallobregat.cat/presentacio2_1/_5G1ICS7tAW58g3CiM-G8ywpth_RX9CcB4nr4YLrnC-4aS-pfVTo6Ug

Les obres de reparació del tub que s'escometran en breu garantiran també la recuperació i estabilització de la platja sorrenca.

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org