Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

26/11/2014
El Pla Delta i els Espais Naturals, a debat en el III Fòrum de Turisme del Prat de Llobregat

Avui, dimecres 26 de novembre, es celebra al Prat de Llobregat el III Fòrum de Turisme del municipi. En aquesta ocasió es debatrà sobre les conseqüències per al turisme local que ha tingut la signatura del Pla Delta, l'any 1994.

El Fòrum de Turisme del Prat de Llobregat, que es celebra aquest dimecres 26 de novembre i que ha organitzat l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament del Prat,  porta per títol,  en aquesta tercera edició, “20 anys del Pla Delta, les bases per a un model turístic sostenible”.

Està previst que hi hagi tres ponències, una sobre la transformacions del territori dels últims anys, a càrrec de Fernando Domínguez, director de Serveis d'Urbanisme de l'ajuntament del Prat, i de Pau Esteban, cap de secció de Medi Ambient de l'ajuntament del Prat; una altra sobre l'estratègia turística en els espais naturals, a càrrec de Miquel Rafa, director de l'àrea de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya – La Pedrera; i la darrera, a càrrec de Joan Rodríguez, director de serveis de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, que ens explicarà el Pla Operatiu de Turisme del Prat, els seus objectius, estratègies i productes.

Sens dubte, una jornada interessant. Ara que tot just es compleixen 20 anys de la signatura del Pla d'Infraestructures i Medi Ambient del Delta del Llobregat, i que la major part dels projectes ja s'ha executat, és un bon moment per fer balanç.  L'objectiu d'aquesta jornada és posar en valor els espais naturals del delta del Llobregat i la seva evolució, com un actiu de primer ordre per desenvolupar una activitat turística sostenible i respectuosa amb el medi. 

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org