Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

14/01/2015
Restriccions d'accés a l'itinerari 3 (Bunyola – Carrabiners – Semàfor)

Des del dia 15 de gener i fins al 15 de març, s'executen dues obres que afecten l'itinerari 3 (Bunyola – Carrabiners – Semàfor), i que suposaran restriccions d'ús públic.

En primer lloc la neteja del canal de reposició del Sabogal, imprescindible per a la seva correcta funció de drenatge, significarà que s'hagin de tancar trams de l'itinerari 3 (a l'esquerra del canal de la Bunyola) des del 15 de gener fins al 23 de gener.

Per altra banda, degut als forts temporals de la tardor passada, es va veure afectada la canonada d'impulsió de la captació de la dessaladora del Prat de Llobregat. Les obres per a reparar aquests danys s'iniciaran el proper 19 de gener i duraran fins al 15 de març.
Mentre durin aquestes obres quedarà tallada la carretera fonda (a la dreta del canal de la Bunyola) a partir del camí de Cal Roc. També quedarà completament tallat l'accés tant a l'edifici del Semàfor com al dels Carrabiners.
En qualsevol cas, sempre serà possible accedir, tant a peu com en bicicleta, a la torre mirador de la Bunyola, per a poder gaudir de les vistes d'aquesta platja natural. En els dies en que coincideixin les dues obres caldrà estar atents a les indicacions dels informadors que hi haurà a la zona.

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org