Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

06/02/2015
Els espais naturals del Riu amplien els seu horari d'obertura i atenció al públic

L'horari d'obertura dels espais naturals del Riu s'avança a les 9 del matí, durant tot l'any; i a la primavera i bona part de la tardor aquests romandran oberts fins a les 19 h.

A partir d'aquest cap de setmana l'itinerari 3 dels espais naturals del Riu (Bunyola – Carrabiners – Semàfor) s'obrirà tots els dies a les 9 h, i romandrà obert fins les 19 h, de l'1 d'abril al 31 d'octubre, i fins les 17 h, de l'1 de novembre al 31 de març. Cal recordar que la part d'aquest itinerari que transita per la carretera Fonda i arriba fins a l'edifici de Carrabiners i del Semàfor, ara roman tancat degut a les obres de reparació del tub de la dessaladora. 

Els itineraris 1 i 2 dels espais naturals del Riu (Riu – Cal Tet – Ca l'Arana), s'obriran també tots els dies, excepte els dilluns no festius, a les 9 h; i restaran oberts fins a les 19 h, de l'1 d'abril al 30 juny, i de l'1 de setembre al 31 d'octubre.
 
D'aquesta manera s'adapten bona part dels horaris dels espais naturals del Riu als canvis de llum i d'hora que es realitzen els darrers caps de setmana del mes de març i octubre; i el públic podrà aprofitar millor la seva visita a aquests espais naturals. 
 
Aquests canvis han estat possibles gràcies a la contribució que fa l'ajuntament del Prat dedicant personal de diferents plans d'ocupació a les tasques d'atenció al públic i control de l'entrada dels espais naturals del seu municipi.

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org