Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

20/02/2015
Renovat el distintiu de qualitat turística SICTED als espais naturals protegits del delta del Llobregat

Aquest distintiu, que acredita el compromís en la qualitat turística, ha estat atorgat al Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat per setè cop consecutiu, essent una de les 36 empreses o entitats que l'han rebut aquest any.

El passat dimecres 18 de febrer, a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, es va fer l'acte de lliurament de diplomes a les 431 empreses i entitats de la província de Barcelona que han acreditat el compliment dels requisits del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED). Aquest distintiu , promogut per Turespaña, reconeix l'aplicació d'una metodologia integral i permanent de gestió de la qualitat en les entitats i empreses, públiques o privades, que formen part del sector turístic.

El Consorci de turisme del Baix Llobregat ha impulsat, des de la seva incorporació al SICTED el 2007, l'aplicació d'aquesta metodologia en els diferents operadors que conformen l'oferta turística de la comarca. Això ha permès que aquest any, 36 entitats del Baix Llobregat rebin el distintiu, garantint una oferta de qualitat als nostres visitants.

Els espais naturals del delta del Llobregat, en ser un dels principals reclams turístics de la comarca, es van incorporar des del principi a aquest programa, i ha assumit aquesta metodologia com a pròpia, tant en el desenvolupament dels processos, com en l'avaluació anual dels estàndards de qualitat del funcionament de l'entitat i l'atenció al visitant.

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org