Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

24/02/2015
L'espai natural del Remolar – Filipines obrirà a les 9 hores

L'horari d'obertura de l'espai natural del Remolar – Filipines s'avança a les 9 del matí, durant tot l'any

A partir d'aquest cap de setmana els itineraris de l'espai natural del Remolar- Filipines s'obriran tots els dies a les 9 h. Els mesos de juliol i agost i els caps de setmana i festius de l'abril, maig i juny ja s'obria a les 9 h, però la resta de l'any, s'obria a les 10 h. A partir d'ara l'obertura es farà sempre a les 9 h.

 

Us recordem que l'itinerari de la carretera de la Vidala i la Riera de Sant Climent fins a la platja està obert permanentment a vianants i bicicletes.

 

Aquesta ampliació de l'horari permetrà al públic accedir a les zones d'observació d'aus una hora abans,  i que la seva visita sigui més profitosa. Pensem que l'activitat de moltes espècies fa que siguin més fàcils d'observar a primera hora del matí i també és a aquesta hora que l'espai natural ofereix condicions de lluminositat més apreciades pels fotògrafs.

 

L'ampliació d'horari  ha estat possibles gràcies a la contribució que fa l'ajuntament de Viladecans dedicant personal d'un pla d'ocupació a les tasques d'atenció al públic i control de l'entrada d'aquest espai natural del seu municipi.

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org