Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

28/07/2015
Restriccions d'accés a l'itinerari 3 (Bunyola – Carrabiners – Semàfor) a partir del 3 d’agost

El proper dia 3 d’agost es reprenen els treballs de reparació de la canonada d’impulsió de la dessaladora, que tindrà com a conseqüència restriccions en l’accés a l’itinerari (Bunyola – Carrabiners – Semàfor)

 Les obres de reparació de la canonada d’impulsió de la dessaladora del Prat que es van fer durant aquest hivern, es van interrompre el passat 15 de març, per no interferir amb la nidificació de l’avifauna dels espais naturals. Un cop passada l’època de nidificació de les aus, a finals de juliol, s’han reprès les obres.  

Mentre durin aquestes obres, aproximadament 3 mesos, quedarà tallada la carretera fonda (a la dreta del canal de la Bunyola) a partir del camí de Cal Roc. També quedarà completament tallat l'accés tant a l'edifici del Semàfor com al dels Carrabiners.

En qualsevol cas, sempre serà possible accedir, tant a peu com en bicicleta, fins a la torre mirador de la Bunyola, per a poder gaudir de les vistes d'aquesta platja natural.

D’altra banda, des del passat dilluns 27 de juliol l’Ajuntament del Prat està escometent l’obra de rehabilitació de les parets i el reforç dels tancaments de l’edifici de Carrabiners. Aquestes obres, que està previst que durin entre 4 i 6 setmanes, suposaran una millora per a l’ús públic d’aquest edifici del litoral pratenc. 

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org