Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

24/01/2019
Visites guiades als espais naturals del Riu i a la pineda de can Camins

A partir del proper mes de febrer s’oferiran noves visites guiades gratuïtes als espais naturals del Riu, Carrabiners i Semàfor i la pineda de Can Camins. Aquestes visites tindran un hora i mitja de durada i no caldrà inscripció prèvia.

Periòdicament, sovint lligades a jornades de celebració com el dia mundial dels ocells a l’octubre, o el de les zones humides al febrer, s’han ofert visites guiades als espais naturals per donar-los a conèixer. Aquestes visites han estat ben valorades, i considerem que una major oferta pot contribuir a donar resposta a una demanda del públic d’obtenir un coneixement més aprofundit dels valors naturals del territori. Les visites tindran una durada de 90 minuts i estaran guiades per un/a educador/a ambiental.

Així es podran visitar de forma guiada els espais naturals del Riu, que inclouen l’estany de Cal Tet, la marina de Cal Nani o la platja de Ca l’Arana. En aquest cas la visita es podrà fer el segon i quart diumenge de cada mes, a les 10 h i a les 12 h, essent el lloc de trobada el punt d’informació dels espais naturals del Riu.

L’itinerari de la Bunyola – Carrabiners – Semàfor es podrà passejar amb guia el tercer diumenge de cada mes, també a les 10 h i a les 12 h. El punt de trobada en aquest cas serà l’aparcament dels espais naturals del Riu. El 17 de febrer no es podrà fer la visita a aquest itinerari degut a que l’accés als espais naturals restarà tallat degut a una prova esportiva.

I finalment, a la pineda de Can Camins, a la qual només s’hi pot accedir mitjançant guiatge i el qual ja es venia oferint gratuïtament els diumenges, es podrà continuar visitant en aquest format el primer diumenge de cada mes, també a les 10 h i a les 12 h. El punt de trobada serà l’oficina de turisme de Can Camins – La Porta del Delta, que es troba just davant de la pineda.  

A cada lloc d’inici de les visites guiades trobareu un plafó que en farà referència. No cal fer inscripció prèvia, sols cal presentar-se el diumenge corresponent al lloc d’inici a les 10 h o a les 12 h i afegir-s’hi a la visita, que és gratuïta. El nombre màxim de participants serà de 25 persones.

Aquestes visites, que es realitzaran gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, completen l’oferta d’activitats que ja organitza el Consorci als espais naturals del delta, i que satisfà les demandes de diferents tipologies de visitants: famílies, fotògrafs, ornitòlegs, etc. Algunes d’aquestes són gratuïtes també, altres en canvi s’ha de pagar per raó de l’especialització com ara les sortides ornitològiques (10 €) o les rutes fotogràfiques (5 €).

Desitgem que trobeu un delta on gaudir i sorprendre-us.  Per a més informació visiteu la nostra agenda d’activitats a

http://www.deltallobregat.cat/agenda_2/_H4QS29qxa71HczBonLq5SllE40Zdaq5CcZk7v2hkOmLOZ59h-mYRPw .

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org