Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

11/10/2019
El delta del Llobregat renova els distintius dels dos Punts d’Informació Turística que gestiona.

 Els PIT (Punt d’Informació Turística) són punts d’atenció i contacte amb el turista, que sense donar un servei d’informació turística com les oficines de turisme, si contribueixen a donar informació de la comarca i els seus atractius. El Delta del Llobregat compta amb dos PIT, un a l’espai natural del Remolar-Filipines i un altre als espais naturals del Riu.

El Parc Arqueològic Mines de Gavà va acollir ahir dijous l'acte de lliurament dels distintius a les 61 empreses, entitats i institucions certificades com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l'any 2016 el programa PIT (Punt d'Informació Turística), en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, que té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

Es tracta d'establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el turista, que si bé no poden donar un servei tant complert com les oficines de turisme, sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines.

El Delta del Llobregat compta amb dos PIT, un a l’espai natural del Remolar Filipines i un altre als espais naturals del Riu. Aquests punts completen el servei que ofereixen al visitant dels espais naturals, tot donant un valor afegit doncs proporcionen informació per a continuar l’estada turística i milloren la satisfacció del visitant, en rebre una informació adequada, contrastada i fiable.

Aquest any 2019, un total de 61 empreses i entitats del Baix Llobregat han estat acreditades. L’acte de lliurament de distintius s’ha convertit en un punt de trobada anual que permet conèixer els agents del territori i els seus atractius turístics i fomenta el treball en xarxa. 

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org