Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

03/06/2020
Els espais naturals del delta del Llobregat reobriran al públic el 9 de juny.

Tot i que en un horari i condicions diferents, els espais naturals del delta del Llobregat, que han estat tancats al públic degut a la pandèmia de la COVID-19, tornaran a obrir les seves portes a partir del proper dimarts 9 de juny.

Un cop més posem l'atenció en què, per protegir les nostres vides, cal protegir el medi ambient i preservar la biodiversitat. Des del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat hem continuat treballat per aquest objectiu, també mentre hem estat confinats i, ara que reobrim les portes i que tindrem la oportunitat de retrobar-nos amb la natura, és més necessària que mai la col·laboració de tothom.

Fins al 31 d'agost l'horari d'obertura serà de 8 h a 14 h. Es farà un control a l'entrada del nombre d'usuaris, que serà limitat, així com del temps de permanència en els itineraris. També es controlarà l'aforament dels aguaits i les torres, i dels edificis de Carrabiners i Semàfor. Serà obligatori l'ús de mascareta, mantenir la distància de dos metres i l'aplicació de gel desinfectant que es proveirà en el punt d'informació a qui accedeixi.

La informació sobre els itineraris es podrà obtenir mitjançant codis QR, doncs resta prohibit el lliurament de mapes en paper.

Volem que aquest retrobament amb els espais naturals del delta del Llobregat us sigui grat, després de tant de temps esperant-ho; i alhora us demanem la vostra col·laboració i responsabilitat fent cas de les indicacions i normes establertes. 

Per a més informació: www.deltallobregat.cat

 

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org