Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

14/07/2020
La cultura i la natura s'ajunten a l'antic edifici dels Carrabiners al delta del Llobregat

L'edifici dels Carrabiners, molt fotografiat pel públic que visita els espais naturals del delta de Llobregat, o com a recurs de pel·lícules o anuncis publicitaris, esdevindrà el proper dia 20 de juliol escenari de l'obra de teatre Tierras del Sud - Desde El Prat a Puelmapu

L'edifici dels Carrabiners són les restes recuperades d'una caserna de l'antic cos de Carrabiners, que data de mitjans del segle XIX. La seva construcció es va establir a tocar de mar per tal de controlar el contraban, vigilar la costa i participar en el salvament de vaixells i persones.  Un edifici en runes en un entorn natural, que esdevindrà el proper dilluns 20 de juliol escenari de l'obra de Txalo Toloza-Fernández i Laida Azkona Goñi, i que ens permetrà fer un viatge al territori ancestral del poble maputxe, tot passejant pels espais naturals del delta del Llobregat.

Aquest és el primer projecte col·laboratiu entre l'Artesà i els espais naturals del delta del Llobregat. Una manera de lligar cultura i natura i els seus públics, i de reconèixer-se mútuament en els valors socials i immaterials que representen.

Molts indrets del nostre delta  evoquen paisatges llunyans. Els topònims  com la maresma de les "Filipines", també anomenada "Coto África", no són casualitat.

En aquesta ocasió l'Artesà ens convida a fer un viatge des del Prat a Puelmapu. A fer un viatge dels d'abans, dels que es planejaven sense recórrer a la Lonely Planet o la guiamundialdeviajespuntocom. Un viatge d'aquells on et passaves mesos, de vegades anys, llegint tot el que trobaves sobre el teu futur destí mentre preguntaves sense parar a aquells que alguna vegada havien trepitjat aquell lloc. Perquè sabies que un cop allà, el que tocava era oblidar l'après i deixar-te portar.

20/07/2020. EN COMPLIMENT DE LA RESOLUCIÓ DE LA GENERALITAT PER LA QUAL QUEDEN SUSPESES TOTES LES ACTIVITATS CULTURALS, QUEDA CANCEL·LAT L'ESPECTACLE TIERRAS DEL SUD PROGRAMAT ALS ESPAIS NATURALS DEL DELTA DEL LLOBREGAT AMB LA COMPANYIA AZKONA&TOLOZA.

L'ARTESÀ I L'AJUNTAMENT DEL PRAT DE LLOBREGAT S'HAN COMPROMÉS A TROBAR UNA NOVA DATA PER REPRESENTAR L'OBRA QUAN LES CONDICIONS HO PERMETIN.

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org