Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

22/10/2021
Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l'activista cultural Lluís Marrassé, juntament amb el grup de cantants que hi col·laboren, i ha rebut el suport de l'Ajuntament del Prat i del Consoci dels espais naturals del delta del Llobregat 

La cançó Som natura! expressa el compromís amb la defensa del delta del Llobregat i amb el planeta i la lluita contra el canvi climàtic. <Veure el videoclip>

Una cançó interpretada de forma coral per diversos artistes que han volgut expressar el seu compromís amb la defensa de la natura i el delta del Llobregat. L'impulsor de l'iniciativa és l'activista cultural Lluís Marrassé, i la direcció musical ha estat a càrrec de Joan Vinyals. Hi han participat també  artistes com ara Joan Albert Amargós,  Mone Teruel, Josep Mas 'Kitflus' i Koko-Jean Davis.

Les veus són les de Lluís Llach, Donovan, Gerard Quintana, Pep Sala, Natxo Tarrés, Lídia Pujol, Suu, Koko-Jean Davis, Jofre Bardagí, Sicus Carbonell, Carme Canela, Sara Pi, Marc Martínez, Montse Castellà, Magalí Sare, Txell Sust, Guillem Solé (Buhos), Sílvia Comes, Mònica Green, Mone Teruel, Joan i Lluís Fortuny (Companyia Elèctrica Dharma), i les del cor infantil de la Fundació Vozes

Amb aquest videoclip, que ha rebut el suport de l'Ajuntament del Prat de Llobregat i del Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat, els seus promotors volen expressar, a través de la música, el seu compromís per protegir els espais naturals del delta del Llobregat en un context d'emergència climàtica, en què segueixen exposats a la pressió de les infraestructures de l'entorn, com l'aeroport.

A més de participar en la cançó Som natura!, diversos dels artistes que hi participen han gravat càpsules de vídeo, on exposen per què s'han compromès amb aquesta iniciativa i el seu punt de vista sobre la necessitat de preservar els espais naturals del delta i lluitar contra el canvi climàtic.  

Els fons que es generin a través dels drets d'autor de Som natura! es destinaran a Depana, Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural.

Videoclip Som Natura! 

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org