Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

08/02/2022
La caserna de Carrabiners, escenari de la sèrie documental Anticossos del Canal 33, que qüestiona els prejudicis socials a través de la dansa

Les escenes a la Caserna de Carrabiners es van rodar l'estiu de l'any passat amb el suport del Consorci per la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i el programa municipal Prat Film Office

La caserna de Carrabiners, situada als espais naturals del delta del Llobregat, és un dels escenaris de la docusèrie "Anticossos", que es va estrenar ahir a la nit al canal 33. "Anticossos" és una sèrie documental dansada que, a través de la coreografia i el teatre físic, dona visibilitat i explica històries de testimonis reals, que contribueixen a qüestionar i combatre els prejudicis socials.

Les escenes a la Caserna de Carrabiners de la docusèrie, que també s'ha rodat en d'altres punts de Catalunya, es van rodar el juliol de 2021 amb el suport del Consorci i de El Prat Film Office. Els Carrabiners és un espai molt evocador i inspirador per a les arts escèniques com la dansa o el teatre. Des del Consorci es vol contribuir així a vincular cultura i natura, i a reconèixer mútuament els valors socials i immaterials que representen.

La docusèrie hibrida el documental amb la dansa amb un format innovador.  Les coreografies de les diferents companyies es basen en testimonis reals de víctimes de la discriminació d'identitat de gènere, de la migració forçada, de la violència masclista, del bullying, de la diversitat funcional. Són les històries dels cossos que la societat invisibilitza.

"Anticossos" s'emetrà a través del Canal 33, i també es podrà a veure a través del web de TV3 a la carta des de qualsevol dispositiu.

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org