Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
01/12/2019
Proposta
Visita guiada a la Pineda de Can Camins
JORNADA DE DESCOBERTA

EN MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DE LA VII MITJA MARATÓ DEL PRAT PREVISTA PER AQUEST DIUMENGE, ELS ACCESSOS A LA PINEDA DE CAN CAMINS ESTARAN TALLATS. ÉS PER AIXÒ QUE QUEDA ANUL·LADA LA VISITA GUIADA DE LES 10 H. LA VISITA PREVISTA A LES 12 H ES REALITZARÀ AMB NORMALITAT. 

La pineda de Can Camins és una de les poques zones de Catalunya que reprodueix, amb un estat de conservació excepcionalment bo, el conjunt de comunitats vegetals propi de la rereduna mediterrània. Destaca per la varietat d’orquídies i fongs que hi viuen. Entre la fauna trobem ocells boscans, com la mallerenga carbonera o el raspinell, o rèptils com el sargantaner petit. És un hàbitat de bosc pulvinular, molt delicat, i per això no es permet l’accés lliure. 

Si vols conèixer aquest espai natural del litoral pratenc, participa en una de les visites guiades gratuïtes que es fan el primer diumenge de cada mes. 

No cal inscripció prèvia, nombre màxim de participants 25 persones/visita 

Punt de trobada: Oficina de Turisme. Can Camins. La Porta del Delta. Camí de la platja, davant de la pineda de Can Camins.

Lloc:  Pineda de Can Camins - Coordenades GPS del punt de trobada: 41.288442, 2.103564 - El Prat de Llobregat
Horari:  A les 10 h i a les 12 h
Organitza:  Consorci Delta Llobregat i Ajuntament del Prat de Llobregat
Preu:  ACTIVITAT GRATUÏTA

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org