Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
16/02/2020
Proposta
Netegem la platja del Remolar - Prat
JORNADA DE PARTICIPACIÓ

La platja del Remolar – Prat, situada entre la platja de la Roberta i la desembocadura del Remolar, amb un ús públic menys intens que altres platges del litoral pratenc, conserva molts valors des del punt de vista faunístic i botànic, i alberga uns hàbitats dunars molt interessants. Aquesta platja es neteja habitualment pels serveis de l’AMB de forma manual, per no malmetre la vegetació i no afectar la fauna.

La darrera setmana el pas del temporal Gloria ha deixat un rastre de residus molt abundant al nostre litoral, i és per això que us convidem a participar en una jornada de neteja manual d’aquesta platja el diumenge 16 de febrer.

******************* PLACES ESGOTADES *********************

L’activitat es realitzarà a la platja del Remolar- Prat, situada entre la platja de la Roberta i la desembocadura del Remolar.  És una activitat gratuïta i pensada per a tots els públics.

Es recomana dur roba i calçat adequat.

Cal dur esmorzar i aigua (evitar envasos d’un sol ús).

Els materials necessaris per dur a terme la neteja, com guants, pinces i sacs, els subministrarem des de l’organització.

Punt de trobada: Aparcament del final de la platja del Prat

Lloc:  Platja Remolar - Prat - Coordenades GPS aparcament: 41.280517, 2.082989 - El Prat de Llobregat
Horari:  D' 11 h a 13 h
Organitza:  Consorci del Delta del Llobregat amb la col•laboració de Agència de Residus de Catalunya
Preu:  ACTIVITAT GRATUÏTA. Inscripció T. 93 479 32 01 /administracio@consorcidelta.org. Places limitades
Límit d'inscripció:  13/02/2020

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org