Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

Contactar


* Camps obligatoris
Fent click al botó “enviar” del formulari de contacte, l’usuari autoritza de forma expressa la cessió de les seves dades personals sol·licitades amb la finalitat de donar resposta a la seva petició i informar-li dels serveis quer ofereix aquesta entitat.
D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en el fitxer USUARIS_dades, la finalitat del qual és garantir la traçabilitat de totes les gestions que els usuaris realitza amb el Consorci a través del lloc web www.deltallobregat.cat.
Aquest fitxer, USUARIS_dades, està inscrit en el Registre General de l’Agència Catalana de Protecció de Dades.
Les persones interessades podran exercir el dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició previstos a la Llei 15/1999. Per exercir aquests drets, podeu dirigir-vos al responsable d’aquest fitxer adreçant un correu electrònic a administracio@consorcidelta.org o bé presencialment a l’Oficina Tècnica del Consorci (Av. D’Onze de Setembre, 73 – 75, 08820 El Prat de Llobregat).
© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org