Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

Recomanacions

> Tots els itineraris són idonis per passejar en qualsevol època de l’any. Al llarg dels recorreguts hi ha zones condicionades per poder descansar. 

> Es recomana portar calçat còmode i aigua. A la primavera i a l’estiu es recomana portar repel·lent per a mosquits. 

> L’ús de prismàtics us permetrà gaudir millor del paisatge i la fauna. Al punt d'informació dels Espais Naturals del Riu en podreu llogar al preu de 2 €.        

> Als punts d'informació disposeu del fullet – mapa de tots el itineraris del Delta. A la web us podeu descarregar el fullet específic de cada itinerari. 

> Als Espais Naturals del Riu i del Remolar - Filipines podreu adquirir guies de natura al preu de 9 €. 

> Es disposa  de zones d’aparcament per a vehicles a pocs metres de l’inici dels itineraris. Els aparcaments per a bicicletes estan al costat dels punts d'informació. 

> Respecteu la fauna i la flora i no sortiu dels itineraris marcats.  No es permet l’extracció o recol·lecció de plantes ni emportar-se animals.

> Dins dels itineraris dels espais naturals no es permet la circulació motoritzada. Es permet la circulació en bicicleta, excepte als itineraris 1 i 2 dels Espais Naturals del Riu i a l'itinerari de la Maresma a l'espai natural del Remolar.  

> No es permet l’entrada de gossos als itineraris 1 i 2 dels Espais Naturals del Riu ni a l'itinerari de la Maresma a l'espai natural del Remolar. Tampoc es pot accedir amb gossos a les platges en temporada de bany. Recordeu que els gossos han d'anar sempre lligats.  

 

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org