Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

VISITES ESCOLARS

Imatge de complement

Cada any, 20.000 escolars de tot Catalunya visiteu el delta del Llobregat. El Consorci considera aquest públic prioritari i treballa  dia a dia per oferir-vos un bon servei i perquè la visita us sigui profitosa.

Coneixem els valors naturals del Delta i som conscients de les seves potencialitats com a espai pedagògic i d'aprenentatge.  I comptem amb una abasta experiència en la planificació i supervisió de l'educació ambiental que s'hi desenvolupa.

Com podeu organitzar la vostra visita?

CONTRACTANT ELS SERVEIS D'UNA ENTITAT D'EDUCACIÓ AMBIENTAL

Cada curs escolars oferim a les escoles i instituts de tot Catalunya un "Catàleg d'Activitats d'Educació Ambiental" a desenvolupar als espais naturals i que executen diferents entitats degudament autoritzades.

El Consorci coordina el calendari de visites i supervisa la tasca educadora que realitzen les entitats. L'escola o institut s'ha de posar directament en contacte amb l'entitat per contractar els serveis que més s'adeqüin a la seva demanda.

Descarregueu-vos el .pdf "Activitats d'Educació Ambiental" i mireu quin és el lloc, l'activitat i l'entitat que més us interessa.

Preu: el que estipuli l'entitat, depenent de l'activitat que contracteu. 

Annex: Activitats d'Educació Ambiental   (pdf 1.30MB)

PEL VOSTRE COMPTE

El centre educatiu que vulgui visitar el delta del Llobregat sense contractar els serveis d'una d'aquestes entitats autoritzades, caldrà que es posi en contacte amb el Consorci i acordar la data de la visita. 

Telèfon: 93 479  32 01 a/e: administracio@consorcidelta.org

A més de seguir les normes que estipula el Consorci, el/la responsable del  grup haurà de preparar la sortida amb una visita prèvia a l’espai natural que es vulgui visitar. Caldrà fer arribar prèviament al Consorci, per a la seva validació, la planificació de la visita, tan a nivell de continguts a treballar com de descripció de les activitats, així com els materials que s’utilitzaran per què se’n pugui treure el màxim profit pedagògic a la visita.

Preu: 40 € per grup - classe, a ingressar per transferència bancària.

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org