Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

EMPRESES I RSC

Imatge de complement

El Consorci del Delta del Llobregat ofereix a les empreses la possibilitat d'establir una vinculació i una complicitat directes amb el territori, mitjançant la realització de jornades de voluntariat corporatiu.

Què us oferim?

Les jornades de voluntariat corporatiu s'adapten a la demanda i a les necessitats concretes de l'empresa segons el nombre de participants, disponibilitat d'horari, la tipologia de les accions, els grups de treballadors/ores, etc. Es pot organitzar la jornada comptant amb la participació de les famílies dels treballadors i treballadores.

Accions: Ens centrem en la restauració ecològica dels hàbitats més representatius del Delta, com són les pinedes litorals, els espais dunars, les llacunes i les maresmes; i fem les següents accions:

  • Plantacions d'arbres, arbustos  i plantes aquàtiques
  • Retirada de vegetació exòtica invasora
  • Recollida manual de residus (en el cas de les dunes litorals) 
  • Manteniment de plantacions

 

Activitat complementària: Us recomanem complementar la jornada amb una visita guiada a l'espai natural.

Idioma: català / castellà / anglès.

Preu: Segons proposta

Si esteu interessats en realitzar una jornada de voluntariat corporatiu als espais naturals heu de contactar amb el Consorci.

Telèfon: 93 479  32 01 a/e:administracio@consorcidelta.org

El Consorci planificarà i proposarà la jornada en funció de la vostra petició i us enviarà un pressupost. Aquest pot incloure a més de l'acció de voluntariat altres activitats que l?empresa proposi (esmorzars tematitzats, conferències, coaching, etc.), i per això es disposa d'equipaments complementaris a l'activitat en el medi natural.

El dia de la jornada el personal tècnic del Consorci coordina els grups i supervisa les actuacions, per garantir que la jornada sigui un èxit, tant per a l'empresa i els treballadors, com per a l'espai natural. Són jornades pensades per què resultin dinàmiques, i on els treballadors participen activament com a equip.

Tots els participants rebreu un obsequi-recordatori, i uns dies després us enviarem un recull fotogràfic i l'informe de resultats de l'activitat. A més, podreu venir sempre que vulgueu a veure els resultats de la vostra acció.

També podeu col·laborar donant suport a programes de gestió i conservació, amb una aportació econòmica directa. El Consorci us emetrà el certificat i declaració informativa corresponent (Model 182).

La protecció dels espais naturals requereix una actuació institucional i pública decidida, però també de la participació activa dels agents econòmics. 

No ho dubteu! Quedareu gratament sorpresos i, a més, amb la vostra acció haureu contribuït a la conservació de l'entorn natural més proper,  al temps que fomenteu valors d'empresa com la cohesió i el treball en equip.

 

 

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org