Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

VISITES GUIADES

Visites guiades gratuïtes en diumenge

No cal inscripció prèvia, la inscripció es realitza el mateix dia de la visita en el punt de trobada i per ordre d'arribada. Nombre màxim de participants 25 persones/visita.

Consulta els diumenges que hi ha visita guiada a l'agenda d'activitats

Imatge de complement

Visites guiades per a grups organitzats

El Consorci ofereix visites guiades per a grups organitzats (d'excursionistes, de lleure, professionals, de gent gran, de pares i mares d'escola, etc.) a:

> Espais Naturals del Riu - Cal Tet - Ca l'Arana (El Prat de Llobregat)

> Bunyola - Carrabiners - Semàfor (El Prat de Llobregat)

> Espai Natural del Remolar - Filipines (Viladecans)


Què us oferim?


Una descoberta dels valors naturals del Delta i les seves característiques territorials i la seva evolució, així com conèixer la flora i la fauna que hi habiten. Al llarg del recorregut, i en funció del lloc on ens trobem, podreu visitar diferents ambients naturals com estanys, maresmes, prats humits, desembocadura, platges i pineda litoral.

Les torres mirador que hi ha al llarg dels recorreguts us permetran gaudir del paisatge i la vegetació (ensopeguera, canyís, salicòrnia arbustiva, etc); i els aguaits faran possible la identificació d'aus de les llacunes i maresmes (flamencs, fredelugues, becadells i altres limícoles o ardeids, segons l'època de l'any).   

Per concretar dia i horari, així com l'espai a visitar, contacteu amb el Consorci.

Telèfon: 93 479  32 01 a/e: administracio@consorcidelta.org

Durada: De 2 hores i mitja a 3 hores.

Idioma: català / castellà / anglès / francès

Preu: 190 euros per grup (màxim 25 persones).

 

Si sou una agència de viatges o un guia autònom i voleu realitzar una activitat mercantil d'acompanyament de grups als espais naturals, de dimarts a divendres,  haureu de concertar la visita prèviament amb el Consorci.

Telèfon: 93 479  32 01 a/e: administracio@consorcidelta.org

Preu: 40 euros per grup (màxim 25 persones)

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org