Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

EL CONSORCI

Per garantir la gestió i la protecció dels espais naturals del delta del Llobregat, el maig de 2005 es va crear el Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat. Aquest el formen la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments del Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Sant Boi de Llobregat.


El Consorci intervé en els espais de protecció especial del Delta del Llobregat. Actua com a entitat autònoma per delegació de les administracions que el formen, i executa els acords presos per a la gestió i la conservació dels espais naturals. El Consorci també es relaciona amb associacions i entitats diverses que puguin contribuir a l’assoliment dels seus objectius o al finançament de les seves activitats.  

Visió

El Consorci del delta del Llobregat vol ser un referent en la gestió pública consorciada del territori.

Missió

La missió del Consorci és la gestió, la preservació, l’estudi i la divulgació dels valors naturals i del paisatge del delta del Llobregat, així com la millora contínua de l’oferta d’ús públic i educatiu de l’entorn natural, sempre compatible amb la conservació.

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org