Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

ACTIVITATS

Imatge de complement

Activitats per apropar la natura als més petits, mitjançant jocs de descoberta que els desperten la curiositat d'una forma amena i divertida; i activitats pensades per venir en família i gaudir de la natura tots plegats.

Imatge de complement

Activitats pensades per donar a conèixer els espais naturals del Delta, el seu entorn, i els valors naturals que hi alberguen. Acullen un públic divers, familiar i/o adult, sensibilitzat amb la importància de la preservació del medi natural.

Imatge de complement

Són activitats d'observació i anàlisi dels hàbitats, de la flora i de la fauna, que ens permeten conèixer les eines de gestió i seguiment de la biodiversitat del Delta. Els resultats obtinguts serveixen per a la detecció de necessitats i la presa de decisions.

Imatge de complement

Descobreix un Delta diferent entrant als espais naturals fora de l'horari d'obertura al públic. Una passejada durant la sortida o la posta del sol resulta sorprenent. Les llums que es creen són excepcionals, i permeten gaudir de la fauna en les hores que aquesta té una major activitat.

Imatge de complement

Les sortides de camp que ofereix el Consorci, o entitats col·laboradores, s'adrecen a un públic no expert però amb interès per l'ornitologia o la natura en general. Són sessions teòriques i/o pràctiques, de la mà d'una persona experta, que aporten recursos, tècniques i coneixements específics.

© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org