Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

La pineda de Can Camins i la platja del Prat

Descobreix els valor naturals d’un espai fràgil, amb sòl sorrenc sensible al trepig i un sotabosc delicat, mitjançant un itinerari circular de 1.700 m de recorregut.

O gaudeix de la platja del Prat (1.800 metres), zona protegida i delimitada amb cordes, on es pot observar la vegetació propiament dunar com el lliri de mar, el panical o el borró. 

Imatge de complement
Horari Pineda de Can Camins

Temporalment tancada 

Com arribar-hi:

Amb vehicle privat Un cop al Prat de Llobregat cal seguir les indicacions que porten a la platja. Tot just abans d’arribar-hi, la pineda queda a la dreta de la carretera i l’entrada està senyalitzada. El vehicle es pot deixar en algun dels aparcaments que hi ha a la platja.

Coordenades GPS aparcament: N 41º 17’ 15,31"; E 2º 6’ 15,24"

Amb transport públic
El bus PR3 que té origen a l’estació de tren del Prat de Llobregat arriba fins a la platja els dissabtes i festius des de principis d'abril fins a finals d'octubre i també els laborables des de finals de juny fins a mitjans setembre. La resta de l’any té el final del seu recorregut a la parada
Cementiri Sud – Tanatori.

A peu o en bicicleta
Per la carretera de la platja del Prat que té circulació segregada per a vianants i ciclistes.

 

 

© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org