Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
20/11/2015

A partir d’aquest cap de setmana es restableix l’accés als edificis dels Carrabiners i el Semàfor de l'itinerari 3 (Bunyola – Carrabiners – Semàfor).

Imatge de complement Ampliar imatge
07/10/2015

El passat cap de setmana, als espais naturals del delta del Llobregat es va celebrar el Dia Mundial dels Ocells, amb tot un seguit d’activitats de conscienciació i lúdiques pensades per a tots els públics. 

Imatge de complement
22/09/2015

20 treballadors i treballadores de l’empresa BEST (Barcelona Europe South Terminal) ubicada al Port de Barcelona contribueixen a la conservació dels espais naturals del delta del Llobregat dedicant tot un matí a extreure plantes exòtiques de la Pineda Can Camins.

Imatge de complement Ampliar imatge
15/09/2015

L’ampliació dels prats inundables dels voltants de la llacuna de cal Tet afavoriran l’alimentació de moltes espècies d’ocells aquàtics

Imatge de complement Ampliar imatge
15/09/2015

Com en els darrers anys es tractaran els diferents grups, des d’ocells marins fins a rapinyaires nocturns, i es donaran a conèixer quines són les claus determinants per a la seva identificació. 

Imatge de complement Ampliar imatge
28/07/2015

El proper dia 3 d’agost es reprenen els treballs de reparació de la canonada d’impulsió de la dessaladora, que tindrà com a conseqüència restriccions en l’accés a l’itinerari (Bunyola – Carrabiners – Semàfor)

Imatge de complement Ampliar imatge
22/06/2015

El nou intent del World Big Year suposa una breu visita als Espais Naturals i fa augmentar en sis noves espècies la seva llarga llista d’ocells

Imatge de complement Ampliar imatge
16/06/2015

La Institució Catalana d’Història Natural, la Societat Catalana de Geografia i l’Institut d’Estudis Catalans, van organitzar amb motiu de la commemoració dels trenta anys de l’aprovació de la Llei d’Espais Naturals, una sèrie de jornades de valoració i debat, en les que han participat diverses entitats i personalitats del món acadèmic. 

Imatge de complement Ampliar imatge
28/05/2015

Aquests dies molts ornitòlegs estan observant al delta del Llobregat, en un nombre mai assolit, el Falcó cama-roig, una au que sense arribar a ser una raresa, és poc freqüent.

Imatge de complement Ampliar imatge
26/05/2015

El diumenge 24 de maig es va celebrar als espais naturals del Riu, al Prat, i a les Basses de Can Dimoni, a Sant Boi. el Dia mundial de la Biodiversitat. En aquesta ocasió es van fer activitats centrades en l’efecte de les espècies al·lòctones invasores. El proper cap de setmana es faran activitats al Remolar-Filipines al voltant del mon de les abelles i la seva importància per a la biodiversitat.

116 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org