Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

26/09/2019

La papallona tigre és una papallona espectacular que només apareix als nostres espais naturals durant l’estiu i la tardor, en quantitats variables segons l’any. Aquest és un dels anys amb major nombre d’exemplars, i amb presència d’exemplars de l’any anterior que s’han reproduït al Delta. 

17/09/2019

Divendres passat, personal directiu de SEAT va participar en la plantació de diverses espècies d’arbres i arbustos a l’espai natural del Remolar Filipines, al municipi de Viladecans, com a part d’un projecte de millora de l’hàbitat i la seva fauna. 

12/07/2019

 Durant les tasques de seguiment d’ocells nidificants que realitza el personal del Consorci  s’ha detectat i confirmat la nidificació del Roquerol al Delta del Llobregat

09/07/2019

Naturalistes de l’associació BioEduca han tornat a captar imatges de la llúdriga al Delta del Llobregat, al terme municipal de L’Hospitalet de Llobregat  

04/07/2019

El passat 2 de juliol el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va organitzar la setena jornada per donar a conèixer al personal educatiu dels centres escolars de la comarca, Barcelona i província, l'oferta turística i els programes educatius que existeixen al Baix Llobregat. 

19/06/2019

Les mesures de gestió executades a la Reserva Natural del Remolar-Filipines han estat de vital importància per afavorir l’èxit reproductiu del xatrac menut, el cames llargues, la perdiu de mar i el corriol petit

22/05/2019

El 22 de maig es celebra a tot el món el dia de la diversitat biològica. Una data que serveix per a posar en valor la importància de mantenir la diversitat biològica del nostre planeta, la seva fragilitat i emprendre accions locals per protegir-la.

13/05/2019

El passat dia 10 de maig el Consorci va signar un conveni de col·laboració amb Creu Roja del Prat i Creu Roja de Viladecans. El conveni serveix per fixar un marc de col·laboració en el que les persones voluntàries de l’entitat amb inquietud mediambiental puguin realitzar accions de foment de la biodiversitat en els espais naturals del delta del Llobregat. 

07/05/2019

El passat 4 de maig es va aconseguir una xifra rècord en observacions al delta del Llobregat: 136 espècies diferents d’aus en tan sols 24 hores. Xifra que parla per si sola de la diversitat ornitològica dels espais naturals del delta del Llobregat.  

25/04/2019

Un dels fets que més sorprèn al visitant dels Espais Naturals és la presència de flamencs Phoenicopterus roseus, i que aquests puguin ser observats amb facilitat i a curta distància.  

150 Registres trobats
© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org