Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

01/03/2022

A partir del 1 de març i fins el 31 de juliol, la Platja del Remolar de Viladecans restarà tancada al públic per permetre la reproducció de les aus protegides del delta del Llobregat. 

18/02/2022

Des del mes d'octubre de 2010 el Consorci ha fet ús d'aquesta xarxa social  per difondre les notícies ornitològiques més rellevants piulant més de 3600 observacions d'ocells, i permetent a visitants i a totes les persones aficionades als ocells, i a la natura en general, estar assabentades diàriament de les novetats respecte a les aus que apareixen al delta del Llobregat.

17/02/2022

El Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat va observar ahir fins a  95 flamencs al delta del Llobregat, i avui en continuen a la zona una cinquantena 

08/02/2022

Les escenes a la Caserna de Carrabiners es van rodar l'estiu de l'any passat amb el suport del Consorci per la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i el programa municipal Prat Film Office

22/10/2021

La iniciativa està impulsada per l'activista cultural Lluís Marrassé, juntament amb el grup de cantants que hi col·laboren, i ha rebut el suport de l'Ajuntament del Prat i del Consoci dels espais naturals del delta del Llobregat 

La cançó Som natura! expressa el compromís amb la defensa del delta del Llobregat i amb el planeta i la lluita contra el canvi climàtic. <Veure el videoclip>

Imatge de complement
20/10/2021

Per quart any consecutiu es farà l'alliberament d'exemplars de tortuga de rierol (Mauremys leprosa) als espais naturals protegits de cal Tet-ca l'Arana i del Remolar-Filipines,  en el marc del projecte de conservació d'aquesta espècie que impulsen el Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat i el ZOO de Barcelona.

10/06/2021

Ahir el Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat va organitzar una visita per a mitjans de comunicació, en què els doctors en Biologia, Joan Pino i Narcís Prat, van explicar els valors ecològics de l'espai natural de La Ricarda.

L'estany de La Ricarda, un antic braç de riu originat al segle XVII, juntament amb la pineda i les maresmes inundables que l'envolten són un dels espais naturals amenaçats per la proposta d'ampliació de l'Aeroport que ha anunciat AENA.

09/02/2021

Els resultats del Cens d'Ocells Hivernants d'aquest any consoliden el Delta del Llobregat com tercera zona humida en importància a Catalunya i com un dels indrets naturals amb major diversitat ornitològica d'Europa.

02/02/2021

El 2 de febrer és el dia dedicat cada any a les zones d'aiguamolls, estanys, rius i llacunes..., terrenys d'aigües somes i productives propis de bona part dels espais naturals protegits del delta del Llobregat. Al Consorci treballem per a millorar aquests espais, la qualitat de les seves aigües, la biodiversitat de les seves espècies i, en moments tan necessitats de natura com l'actual, per oferir a la ciutadania un espai on gaudir d'espais oberts, lliures i plens de vida.

14/12/2020

El passat 9 de desembre la Generalitat va presentar l'informe Estat de la Natura a Catalunya 2020. Es tracta d'un document clau  per orientar les polítiques i accions de conservació que ens han de permetre aturar la pèrdua de biodiversitat a casa nostra. L'informe està basat en dades i evidències científiques recollides per institucions, entitats i centenars de persones voluntàries a tot el territori.

150 Registres trobats
© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org