Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

18/02/2022

Des del mes d'octubre de 2010 el Consorci ha fet ús d'aquesta xarxa social  per difondre les notícies ornitològiques més rellevants piulant més de 3600 observacions d'ocells, i permetent a visitants i a totes les persones aficionades als ocells, i a la natura en general, estar assabentades diàriament de les novetats respecte a les aus que apareixen al delta del Llobregat.

17/02/2022

El Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat va observar ahir fins a  95 flamencs al delta del Llobregat, i avui en continuen a la zona una cinquantena 

08/02/2022

Les escenes a la Caserna de Carrabiners es van rodar l'estiu de l'any passat amb el suport del Consorci per la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i el programa municipal Prat Film Office

22/10/2021

La iniciativa està impulsada per l'activista cultural Lluís Marrassé, juntament amb el grup de cantants que hi col·laboren, i ha rebut el suport de l'Ajuntament del Prat i del Consoci dels espais naturals del delta del Llobregat 

La cançó Som natura! expressa el compromís amb la defensa del delta del Llobregat i amb el planeta i la lluita contra el canvi climàtic. <Veure el videoclip>

Imatge de complement
20/10/2021

Per quart any consecutiu es farà l'alliberament d'exemplars de tortuga de rierol (Mauremys leprosa) als espais naturals protegits de cal Tet-ca l'Arana i del Remolar-Filipines,  en el marc del projecte de conservació d'aquesta espècie que impulsen el Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat i el ZOO de Barcelona.

10/06/2021

Ahir el Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat va organitzar una visita per a mitjans de comunicació, en què els doctors en Biologia, Joan Pino i Narcís Prat, van explicar els valors ecològics de l'espai natural de La Ricarda.

L'estany de La Ricarda, un antic braç de riu originat al segle XVII, juntament amb la pineda i les maresmes inundables que l'envolten són un dels espais naturals amenaçats per la proposta d'ampliació de l'Aeroport que ha anunciat AENA.

09/02/2021

Els resultats del Cens d'Ocells Hivernants d'aquest any consoliden el Delta del Llobregat com tercera zona humida en importància a Catalunya i com un dels indrets naturals amb major diversitat ornitològica d'Europa.

02/02/2021

El 2 de febrer és el dia dedicat cada any a les zones d'aiguamolls, estanys, rius i llacunes..., terrenys d'aigües somes i productives propis de bona part dels espais naturals protegits del delta del Llobregat. Al Consorci treballem per a millorar aquests espais, la qualitat de les seves aigües, la biodiversitat de les seves espècies i, en moments tan necessitats de natura com l'actual, per oferir a la ciutadania un espai on gaudir d'espais oberts, lliures i plens de vida.

14/12/2020

El passat 9 de desembre la Generalitat va presentar l'informe Estat de la Natura a Catalunya 2020. Es tracta d'un document clau  per orientar les polítiques i accions de conservació que ens han de permetre aturar la pèrdua de biodiversitat a casa nostra. L'informe està basat en dades i evidències científiques recollides per institucions, entitats i centenars de persones voluntàries a tot el territori.

04/12/2020

A finals del mes de novembre es van realitzar obres de condicionament de l'illa dels Pollancres, situada  al Remolar, als espais naturals del Delta del Llobregat. L'objectiu era adequar aquesta illa perquè hi tingui una major capacitat per acollir poblacions d'aus aquàtiques.

139 Registres trobats
© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org