Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
04/07/2019

El passat 2 de juliol el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va organitzar la setena jornada per donar a conèixer al personal educatiu dels centres escolars de la comarca, Barcelona i província, l'oferta turística i els programes educatius que existeixen al Baix Llobregat. 

Imatge de complement Ampliar imatge
19/06/2019

Les mesures de gestió executades a la Reserva Natural del Remolar-Filipines han estat de vital importància per afavorir l’èxit reproductiu del xatrac menut, el cames llargues, la perdiu de mar i el corriol petit

Imatge de complement Ampliar imatge
22/05/2019

El 22 de maig es celebra a tot el món el dia de la diversitat biològica. Una data que serveix per a posar en valor la importància de mantenir la diversitat biològica del nostre planeta, la seva fragilitat i emprendre accions locals per protegir-la.

Imatge de complement Ampliar imatge
13/05/2019

El passat dia 10 de maig el Consorci va signar un conveni de col·laboració amb Creu Roja del Prat i Creu Roja de Viladecans. El conveni serveix per fixar un marc de col·laboració en el que les persones voluntàries de l’entitat amb inquietud mediambiental puguin realitzar accions de foment de la biodiversitat en els espais naturals del delta del Llobregat. 

Imatge de complement Ampliar imatge
07/05/2019

El passat 4 de maig es va aconseguir una xifra rècord en observacions al delta del Llobregat: 136 espècies diferents d’aus en tan sols 24 hores. Xifra que parla per si sola de la diversitat ornitològica dels espais naturals del delta del Llobregat.  

Imatge de complement Ampliar imatge
25/04/2019

Un dels fets que més sorprèn al visitant dels Espais Naturals és la presència de flamencs Phoenicopterus roseus, i que aquests puguin ser observats amb facilitat i a curta distància.  

Imatge de complement Ampliar imatge
12/04/2019

Es detecta un peu de l’orquídia Ophrys tenthrendinifera var. albiflora a l’espai natural del Remolar-Filipines. Aquesta orquídia, comunament anomenada albina, està mancada completament del pigment vermell, el que fa que tingui un color groc verdós. Així, a l’habitual bellesa d’aquestes plantes cal sumar la raresa de l’exemplar trobat per la manca del  pigment.

Imatge de complement
10/04/2019

Experts seleccionats per la Comissió Europea han revisat la planificació hidrològica de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Ho han fet dins del programa Peer-to-Peer, que ajuda a compartir bones pràctiques en l’execució i la governança i a potenciar la coordinació i harmonització de criteris en la redacció dels plans de gestió de l’aigua de les diferents autoritats de conca a nivell europeu. 

Imatge de complement Ampliar imatge
28/03/2019

L’AIZA (Associació ibèrica de Zoos i Aquaris) va atorgar el passat 15 de març, en el marc del seu Congrés anual, el Premi de Conservació 2019 al projecte de recuperació del Fartet al delta del Llobregat. Aquest projecte es desenvolupa en el marc del conveni de col·laboració que van signar el 2018 la Fundació Zoo i el Consorci. 

Imatge de complement Ampliar imatge
20/03/2019

L’esquirol vermell torna a habitar el delta del Llobregat. Després de 40 anys  sense observacions comprovades, s'ha pogut veure i filmar aquest animal a les pinedes de Gavà.

116 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org