Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
27/09/2019

Els ortòpters (saltamartins) són un grup d?insectes característics dels espais oberts amb vegetació herbàcia. Alguns racons dels espais naturals del delta del Llobregat alberguen una gran diversitat i riquesa d?ells, com van poder veure els experts en una jornada. 

Imatge de complement Ampliar imatge
26/09/2019

La papallona tigre és una papallona espectacular que només apareix als nostres espais naturals durant l’estiu i la tardor, en quantitats variables segons l’any. Aquest és un dels anys amb major nombre d’exemplars, i amb presència d’exemplars de l’any anterior que s’han reproduït al Delta. 

Imatge de complement Ampliar imatge
17/09/2019

Divendres passat, personal directiu de SEAT va participar en la plantació de diverses espècies d’arbres i arbustos a l’espai natural del Remolar Filipines, al municipi de Viladecans, com a part d’un projecte de millora de l’hàbitat i la seva fauna. 

Imatge de complement Ampliar imatge
12/07/2019

 Durant les tasques de seguiment d’ocells nidificants que realitza el personal del Consorci  s’ha detectat i confirmat la nidificació del Roquerol al Delta del Llobregat

Imatge de complement Ampliar imatge
09/07/2019

Naturalistes de l’associació BioEduca han tornat a captar imatges de la llúdriga al Delta del Llobregat, al terme municipal de L’Hospitalet de Llobregat  

Imatge de complement Ampliar imatge
04/07/2019

El passat 2 de juliol el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va organitzar la setena jornada per donar a conèixer al personal educatiu dels centres escolars de la comarca, Barcelona i província, l'oferta turística i els programes educatius que existeixen al Baix Llobregat. 

Imatge de complement Ampliar imatge
19/06/2019

Les mesures de gestió executades a la Reserva Natural del Remolar-Filipines han estat de vital importància per afavorir l’èxit reproductiu del xatrac menut, el cames llargues, la perdiu de mar i el corriol petit

Imatge de complement Ampliar imatge
22/05/2019

El 22 de maig es celebra a tot el món el dia de la diversitat biològica. Una data que serveix per a posar en valor la importància de mantenir la diversitat biològica del nostre planeta, la seva fragilitat i emprendre accions locals per protegir-la.

Imatge de complement Ampliar imatge
13/05/2019

El passat dia 10 de maig el Consorci va signar un conveni de col·laboració amb Creu Roja del Prat i Creu Roja de Viladecans. El conveni serveix per fixar un marc de col·laboració en el que les persones voluntàries de l’entitat amb inquietud mediambiental puguin realitzar accions de foment de la biodiversitat en els espais naturals del delta del Llobregat. 

Imatge de complement Ampliar imatge
07/05/2019

El passat 4 de maig es va aconseguir una xifra rècord en observacions al delta del Llobregat: 136 espècies diferents d’aus en tan sols 24 hores. Xifra que parla per si sola de la diversitat ornitològica dels espais naturals del delta del Llobregat.  

121 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org