Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
20/03/2019

L’esquirol vermell torna a habitar el delta del Llobregat. Després de 40 anys  sense observacions comprovades, s'ha pogut veure i filmar aquest animal a les pinedes de Gavà.

Imatge de complement Ampliar imatge
15/03/2019

Aquesta setmana han aparegut a les platges de  Can Camins i de la Roberta del Prat de Llobregat restes d’un mol·lusc poc freqüent. Es tracta del Cymbulia peronii, un animal marí que viu a alta mar nedant entre el plàncton.

Imatge de complement Ampliar imatge
11/03/2019

El Consorci per a la protecció i la gestió dels espais naturals del delta ha dut a terme el tancament d’una de les parcel·les de la platja de la Roberta, al municipi del Prat, amb l’objectiu de preservar l’hàbitat dunar i potenciar la nidificació d’espècies com el corriol camanegre i el corriol petit.

Imatge de complement Ampliar imatge
28/02/2019

L’Ajuntament de Viladecans ha dut a terme un projecte de restauració d’ hàbitats naturals dunars en un petit espai de la pineda del Remolar que va ser durant molt anys un abocador de runes de l’antic càmping Toro Bravo.

Imatge de complement Ampliar imatge
13/02/2019

Avui dimecres 13 de febrer, a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, s’ha lliurat al Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat el distintiu Biosphere, que reconeix la implantació de la cultura de la sostenibilitat en la gestió que es fa del turisme en els espais naturals del delta del Llobregat. 

Imatge de complement Ampliar imatge
07/02/2019

Ahir va tenir lloc al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat l’acte de presentació del llibre Els sistemes naturals del delta del Llobregat. L’acte, que va comptar amb un gran nombre de participants va ser molt emotiu i va servir també per reconèixer la tasca de moltes persones que amb els seus estudis i investigacions han contribuït a la preservació dels valors naturals del delta del Llobregat.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/01/2019

A partir del proper mes de febrer s’oferiran noves visites guiades gratuïtes als espais naturals del Riu, Carrabiners i Semàfor i la pineda de Can Camins. Aquestes visites tindran un hora i mitja de durada i no caldrà inscripció prèvia.

Imatge de complement Ampliar imatge
11/01/2019

Fa unes setmanes es van fer públics els resultats de l’enquesta de satisfacció dels usuaris de les platges de set municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Les platges de Gavà, Viladecans i el Prat de Llobregat, que inclouen platges naturals amb espais protegits, han estat de les més ben valorades.

Imatge de complement Ampliar imatge
11/10/2018

El passat mes de maig el Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i la Fundació Barcelona ZOO van signar un conveni de col·laboració per a la conservació del Fartet (Aphanius iberus) del delta del Llobregat, mitjançant la cria d’aquesta espècie a les instal·lacions del ZOO i l’alliberament d’individus als espais naturals del Delta. 

Imatge de complement Ampliar imatge
20/09/2018

El conegut ornitòleg i il·lustrador d’ocells, Killian Mullarney, visita el Delta del Llobregat abans de marxar al Delta Birding Festival que es celebra els dies 21, 22 i 23 de setembre al Delta de l’Ebre 

117 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org