Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement
09/03/2020

Aquestes setmanes s’està iniciant el programa “Salvem el Fartet”, amb la col·laboració del Zoo de Barcelona, que implica a escoles del delta i de l’àrea metropolitana de Barcelona en el programa de recuperació d’aquesta espècie als espais naturals del delta del Llobregat. 

Imatge de complement Ampliar imatge
19/02/2020

1.371 persones han participat en les visites guiades gratuïtes en cap de setmana, que s’han ofert l’any 2019 als espais naturals del delta del Llobregat gràcies al suport de l’Ajuntament del Prat i de l’Ajuntament de Viladecans. 

Imatge de complement
17/02/2020

Aquest diumenge 80 voluntaris i voluntàries han estat retirant manualment restes inorgàniques de les platges protegides del municipi del Prat de Llobregat.

Imatge de complement Ampliar imatge
31/01/2020

La intensitat i durada del temporal ha provocat nombrosos desperfectes i, sobretot, unes platges amb reducció important de sorra, molt més intensa allà on no hi havia dunes i vegetació per protegir-les.

Imatge de complement Ampliar imatge
11/10/2019

 Els PIT (Punt d’Informació Turística) són punts d’atenció i contacte amb el turista, que sense donar un servei d’informació turística com les oficines de turisme, si contribueixen a donar informació de la comarca i els seus atractius. El Delta del Llobregat compta amb dos PIT, un a l’espai natural del Remolar-Filipines i un altre als espais naturals del Riu.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/09/2019

Els ortòpters (saltamartins) són un grup d?insectes característics dels espais oberts amb vegetació herbàcia. Alguns racons dels espais naturals del delta del Llobregat alberguen una gran diversitat i riquesa d?ells, com van poder veure els experts en una jornada. 

Imatge de complement Ampliar imatge
26/09/2019

La papallona tigre és una papallona espectacular que només apareix als nostres espais naturals durant l’estiu i la tardor, en quantitats variables segons l’any. Aquest és un dels anys amb major nombre d’exemplars, i amb presència d’exemplars de l’any anterior que s’han reproduït al Delta. 

Imatge de complement Ampliar imatge
17/09/2019

Divendres passat, personal directiu de SEAT va participar en la plantació de diverses espècies d’arbres i arbustos a l’espai natural del Remolar Filipines, al municipi de Viladecans, com a part d’un projecte de millora de l’hàbitat i la seva fauna. 

Imatge de complement Ampliar imatge
12/07/2019

 Durant les tasques de seguiment d’ocells nidificants que realitza el personal del Consorci  s’ha detectat i confirmat la nidificació del Roquerol al Delta del Llobregat

Imatge de complement Ampliar imatge
09/07/2019

Naturalistes de l’associació BioEduca han tornat a captar imatges de la llúdriga al Delta del Llobregat, al terme municipal de L’Hospitalet de Llobregat  

116 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org