Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
22/05/2020

Ahir a primera hora del matí es va observar un grup de 5 o 6 exemplars de dofí molar a la platja de Ca l'Arana, molt a prop de la desembocadura del Riu Llobregat. Aquest albirament de dofins davant de la costa pratenca coincideix amb la vigília del Dia Mundial de la Biodiversitat, que té lloc aquest divendres, 22 de maig.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/05/2020

Aviat farà dos mesos que els Espais Naturals del Delta del Llobregat resten tancats al públic. No només és que les portes han estat tancades, és que tots nosaltres hem estat tancats rere les nostres portes, i ha estat la natura la que ha campat lliurement. I aquests dies hem observat, amb sorpresa, com la tranquil·litat donava confiança als animals per a atrevir-se a treure el musell en espais abans pràcticament exclusius de la nostra espècie.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/04/2020

Durant la penúltima setmana del mes d'abril ja s'ha començat a fer evident que la tranquil·litat dels espais naturals degut al nostre confinament repercuteix en algunes espècies d'ocells migradors que s'observen al delta en un nombre més elevat que de costum.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/04/2020

Del 30 de març al 6 d'abril es va dur a terme a la Pineda del Remolar la retirada de pins que havien estat tombats pel pas del temporal Gloria el mes de gener, i d'altres afectats per la plaga del barrinador del pi (Tomicus destruens). Tot i estar en estat d'alarma, aquesta actuació es va dur a terme amb caràcter d'urgència pel perill que representava per a la pineda l'expansió de la plaga.

Imatge de complement
10/03/2020

El temporal Glòria va provocar una acumulació excessiva de canyes arrossegades pel riu en les platges de Carrabiners – Semàfor, que podien comprometre el desenvolupament normal de la fauna i la flora d’aquestes platges.

Imatge de complement
09/03/2020

Aquestes setmanes s’està iniciant el programa “Salvem el Fartet”, amb la col·laboració del Zoo de Barcelona, que implica a escoles del delta i de l’àrea metropolitana de Barcelona en el programa de recuperació d’aquesta espècie als espais naturals del delta del Llobregat. 

Imatge de complement Ampliar imatge
19/02/2020

1.371 persones han participat en les visites guiades gratuïtes en cap de setmana, que s’han ofert l’any 2019 als espais naturals del delta del Llobregat gràcies al suport de l’Ajuntament del Prat i de l’Ajuntament de Viladecans. 

Imatge de complement
17/02/2020

Aquest diumenge 80 voluntaris i voluntàries han estat retirant manualment restes inorgàniques de les platges protegides del municipi del Prat de Llobregat.

Imatge de complement Ampliar imatge
31/01/2020

La intensitat i durada del temporal ha provocat nombrosos desperfectes i, sobretot, unes platges amb reducció important de sorra, molt més intensa allà on no hi havia dunes i vegetació per protegir-les.

Imatge de complement Ampliar imatge
11/10/2019

 Els PIT (Punt d’Informació Turística) són punts d’atenció i contacte amb el turista, que sense donar un servei d’informació turística com les oficines de turisme, si contribueixen a donar informació de la comarca i els seus atractius. El Delta del Llobregat compta amb dos PIT, un a l’espai natural del Remolar-Filipines i un altre als espais naturals del Riu.

121 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org