Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

02/04/2024

Les actuacions que s’han tret a licitació permetran l’aportació d’aigua del freàtic, millorant la renovació de l’aigua i la seva qualitat, un dèficit històric d’aquesta zona humida. L’actuació l'ha impulsat l'ACA i té un pressupost de licitació d’1,3 MEUR, i compta amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

19/03/2024

Ja fa més d’una setmana que es va detectar el Corb marí pigmeu als espais naturals del delta del Llobregat. Amb aquesta ja són 359 les espècies diferents que s’han vist al delta del Llobregat.

13/03/2024

La Miniguia de camp “90 ocells dels espais naturals del delta del Llobregat” és fruit de la col·laboració entre el ZOO de Barcelona i el Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat, i té per objectiu donar a conèixer les espècies d’ocells mes representatives del delta del Llobregat. El preu de venda al públic és d’1 euro, i el recaptat amb la venda s’invertirà en el condicionament d’un refugi per a la fauna del delta del Llobregat.

08/03/2024

La nidificació de les aus que comença a finals de febrer i pot durar fins a juliol o principis d’agost, és un moment molt esperat al delta del Llobregat pel públic visitant. Com cada any, el Consorci dels espais naturals ha fet tot un seguit d’actuacions de condicionament i millora dels espais de nidificació de les aus aquàtiques, principalment maresmes i estanys.

05/03/2024

Des de l’1 de març i fins el 31 de juliol, la Platja del Remolar de Viladecans restarà tancada al públic per permetre la reproducció de les aus protegides del delta del Llobregat.  Aquesta és una platja protegida i indret de nidificació d'aus de l'Annex I de la Directiva d'Aus de la Unió Europea.

04/03/2024

Ahir diumenge, al programa 30 minuts, de TV3, es va emetre el reportatge “La sisena extinció”. Rodat en part al delta del Llobregat, el programa tracta els perills de la desaparició d’espècies salvatges i autòctones a Catalunya.

28/02/2024

BIOSPHERE és un segell de reconeixement internacional que certifica les bones pràctiques dels serveis turístics. Des de l’any 2010, primer amb SICTED, i al 2017 amb BIOSPHERE, el Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat ha vist reconeguda i avalada la seva trajectòria en l’oferta de turisme, oci i natura sostenibles.  

07/02/2024

L’exemplar de Polla blava d’Allen, trobat ferit en una platja de Badalona, ha estat recuperat en el Centre de Fauna de Torreferrussa i alliberat a l’espai natural del Remolar-Filipines, a Viladecans.

16/01/2024

El Bitó comú, espècie molt lligada a les zones humides i considerada en “perill crític” a Espanya, segons el Libro Rojo de las Aves, ha estat la més votada en l’enquesta que cada any realitza l’ONG de conservació de la natura SEOBirdLife.

09/01/2024

La nova Llista Patró dels Ocells del Delta del Llobregat, publicada recentment incorpora dues espècies noves respecte a la última actualització al 2022. El delta del Llobregat, amb 358 espècies diferents d’aus, és un dels espais naturals protegits amb major diversitat d’ocells d’Europa.

150 Registres trobats
© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org